Gălăţeancă olimpică la pian, în semifinala „Vedeta familiei”

Gălăţeancă olimpică la pian, în semifinala „Vedeta familiei”
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Încă o gălăţeancă va urca pe scena semifinalei „Vedeta familiei – Sezonul campionilor”, sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11,00, pe TVR1. Câştigătoarea unui trofeu al acestei emisiuni în noiembrie anul trecut, Marina Iancu va intra acum în competiţie pentru titlul de „Campionul publicului”, pe care îl va decide finala din 1 iunie 2024.

Marina Iancu din Galaţi a câştigat trofeul «Vedeta familiei»”, anunţam în ediţia din 19 noiembrie 2023 a ziarului „Viaţa liberă”. Recent, aţi putut afla tot din ziarul nostru că Marina, elevă în clasa a VI-a la Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galaţi, este olimpică la pian – îndrumată de profesorul Emil Răileanu – cucerind premiul al II-lea la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală pentru învățământul gimnazial, care a avut loc la Suceava, la finele lunii aprilie.

Cu experienţa a zeci de concursuri muzicale, de la care s-a întors doar cu Premiul I, Marina Iancu este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu, adică face parte din gaşca „Voces”.

Cu o voce superbă, cu o sensibilitate aparte şi cu mult bun-simţ, Marina a pregătit momente minunate pentru ediţia de sâmbătă a emisiunii „Vedeta familiei”.

Soprana pop opera Iana Novac va fi preşedintele juriului care va decide cine se califică în marea finală din 1 iunie.

Noi îi ţinem pumnii strânşi Marinei Iancu.

Citit 2443 ori Ultima modificare Vineri, 03 Mai 2024 12:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro