Cine va reabilita strada Mihai Bravu şi pe câţi bani
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Cine va reabilita strada Mihai Bravu şi pe câţi bani
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Reabilitarea urbană a acestui segment de 0,613 km nu trebuie să dureze mai mult de nouă luni, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de cinci ani.

Nu mai puţin de 4.846.576 de lei, fără TVA, îi va plăti Primăria Galaţi firmei Tancrad pentru reabilitarea străzii Mihai Bravu, pe tronsonul cuprins între Basarabiei şi Gara CFR. Potrivit documentului făcut public de municipalitate, pentru această lucrare s-au înfruntat Tancrad şi SC Mari Vila Com SRL, în asociere cu Citadina ’98, iar prima a câştigat cu o ofertă cu aproape un milion de lei mai mică.

Pe această arteră se vor executa: lucrări de dezafectare a liniilor de tramvai şi demontare a reţelei de contact, drumuri, alimentare cu apă, reabilitare a iluminatului stradal, ridicarea la cotă a căminelor, canivouri reţele curenţi slabi şi reabilitarea structurii reţelei de canalizare. Serviciile de dirigenţie de şantier vor fi asigurate de SC Loconfort SA contra sumei de 106.580 de lei, fără TVA.

Reamintim că strada Mihai Bravu va fi reabilitată cu fonduri din creditul în valoare totală de 100 de milioane de lei contractat de Primărie de la BERD.

Citit 2831 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iunie 2015 10:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.