ADIO, plajă şi scăldat, anul acesta, la PLAJA DUNĂREA! Licitaţia a fost AMÂNATĂ din nou

ADIO, plajă şi scăldat, anul acesta, la PLAJA DUNĂREA! Licitaţia a fost AMÂNATĂ din nou
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

"Cred că mai există şanse să putem prinde o bucăţică de vară, pentru că firma care câştigă va investi cât mai repede, pentru a putea să mai încaseze ceva şi în sezonul în curs", declara primarul Marius Stan, pe 25 iunie 2015, când Consiliul Local a aprobat concesionarea prin licitaţie publică deschisă a unui teren şi a unor construcţii din incinta bazei de agrement Plaja "Dunărea". Valoarea investiţiei şi termenul în care va fi executată lucrarea erau cele care ar fi contat în stabilirea câştigătorului. Numai că e greu de spus când va fi ales acesta, pentru că licitaţia s-a amânat pentru a doua oară.

Iniţial, fusese stabilită data de 3 august 2015, ora 11,00 pentru depunerea ofertelor, urmând ca, în aceeaşi zi, la ora 13,00, să aibă loc şedinţa publică de deschidere a ofertelor în cadrul licitaţiei publice deschise pentru Plaja "Dunărea". Printr-un anunţ publicat în presă, municipalitatea a reprogramat data-limită de depunere a ofertelor pentru 17 august 2015, ora 11,00, în aceeaşi zi fiind stabilită şi licitaţia.

Însă, vineri (14 august), Primăria a revenit pentru a doua oară şi a anunţat "amânarea procedurii de concesionare prin licitaţie publică, deschisă, a unui teren şi a unor construcţii, din incinta bazei de agrement - Plaja Dunărea, din 17 august 2015, la o dată ce va fi comunicată ulterior".

În aceste condiţii, chiar şi cei mai optimişti gălăţeni, care încă mai sperau că vor apuca să mai facă măcar o baie în bazinul de la Plaja "Dunărea" în acest sezon estival, îşi pot lua de-o grijă...

Citit 4074 ori Ultima modificare Vineri, 21 August 2015 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.