„Eu cum mai intru în curte?” - MODERNIZAREA străzii MIHAI BRAVU, faza pe BORDURI

„Eu cum mai intru în curte?” - MODERNIZAREA străzii MIHAI BRAVU, faza pe BORDURI
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

La finele lunii octombrie, scos din răbdări, directorul Bibliotecii „V.A.Urechia”, Zanfir Ilie, i se plângea primarului Marius Stan că la restaurantul de vizavi se poate intra, dar la instituţia de cultură, nu! „O unitate de alimentaţie publică are acces! La carte, nu este acces! A merge la restaurant este mai uşor şi, într-adevăr, mai relaxant. Nu sunt justificări! Ne fac în ciudă, efectiv!”. Din fericire, accesul la bibliotecă a devenit mai facil, mai ales că lucrarea de modernizare a ajuns deja la faza de montat bordurile. Numai că, de această dată, captivă în propria curte s-a trezit locatara casei situate fix între cele două imobile - restaurant şi bibliotecă - pe strada Mihai Bravu nr. 14.

Gălăţeanca ne-a sesizat la redacţie că, din cauza bordurii înalte, nu mai poate intra cu maşina în propria curte. „Deşi le-am spus constructorilor încă de ieri că mi-au închis unghiul care îmi permitea să intru cu maşina în curte, mi-au răspuns că aşa este prevăzut în proiect. Dacă Tancrad îmi pune la dispoziţie o maşină mai puternică, în stare să urce bordura, nu am nimic împotrivă! Sunt curioasă cum va arăta lucrarea când voi ajunge acasă de la serviciu”, ne-a spus locatara.

Într-adevăr, ieri după-amiază, se lucra de zor la bordura din faţa imobilului de pe Bravu nr. 14. Am profitat de ocazie pentru a-i întreba pe reprezentanţii Tancrad care supravegheau lucrările dacă bordura va rămâne tot atât de înaltă. Aceştia au promis că, după ce va fi turnat asfaltul, gălăţeanca va putea intra în curte chiar şi cu Ferrari! Să sperăm că va fi aşa şi că locatara nu va avea nevoie de vreun 4x4!

Foto Anca Melinte

Citit 4741 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 00:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.