Primăria dezinformează cu bună ştiinţă/ Traficul rutier pe Faleză nu este închis în weekend!

Primăria dezinformează cu bună ştiinţă/ Traficul rutier pe Faleză nu este închis în weekend!
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute, Primăria municipiului Galaţi anunţa că, începând cu weekendul de Florii şi până pe 11 septembrie, circulaţia pe Faleza Superioară, pe segmentul cuprins între străzile Alexandru Cernat şi Prelungirea Traian, se închide complet pentru promenadă, biciclişti, roleri şi evenimente estivale. Numai că... surpriză! Anunţul municipalităţii s-a dovedit a fi o mare dezinformare, în condiţiile în care Poliţia Rutieră nu a acordat aviz pentru punerea în aplicare a acestei decizii.

Practic, deşi ştiau că este nevoie de acordul Poliţiei Rutiere, reprezentanţii municipalităţii s-au grăbit să anunţe ca sigură această măsură, inducându-i în eroare pe gălăţeni. "Suntem în discuţii cu Poliţia Rutieră, pentru a rezolva problema", au recunoscut, miercuri, reprezentanţii Primăriei, care însă nu ne-au explicat oficial de ce s-au grăbit să anunţe o măsură care nu primise toate aprobările necesare.

Conform unor informaţii neoficiale, se pare că unul dintre motivele pentru care reprezentanţii Poliţiei Rutiere nu agreează închiderea circulaţiei în forma propusă de municipalitate, respectiv de vineri, de la ora 18,00, până duminică, la ora 22,00, ar fi şantierele în lucru din oraş. În condiţiile în care şoferii sunt nevoiţi să ocolească numeroase străzi, suspendarea traficului rutier pe Faleză ar bulversa şi mai mult circulaţia.

Citit 5316 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 12:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.