PNL îşi trage pe linie moartă cel mai activ parlamentar?

PNL îşi trage pe linie moartă cel mai activ parlamentar?
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Senatorul Paul Ichim, cel mai activ parlamentar de Galaţi, riscă să nu prindă un loc eligibil pe listele PNL pentru scrutinul din luna decembrie, când gălăţenii îşi vor alege noii deputaţi şi senatori.

Conform unor liste scurte care circulă, de la începutul săptămânii, printre liberali, neasumată însă de conducerea partidului, pe primul loc pentru Senat s-ar afla consilierul judeţean Tania Bogdan, urmată de consilierul local George Stângă şi abia pe poziţia a treia (neeligibilă, evident) senatorul Paul Ichim. Chiar dacă unii dintre liberali recunosc că lista nu este "bătută în cuie", ci mai degrabă orientativă, aceştia spun, totuşi, că sunt şanse mari ca medicul chirurg Paul Ichim să nu mai ocupe o poziţie eligibilă.

În ceea ce priveşte lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, aceasta va fi deschisă, după cum era de aşteptat, de deputatul Victor Paul Dobre, preşedintele PNL, urmat de consilierul local Nicuşor Ciumacenco, consilierul judeţean Ion Ştefan, deputatul George Scarlat şi deputatul Mircea Toader (cu menţiunea, conform unor surse, că este posibil ca în final să se facă o rocadă de poziţii între Ştefan şi Toader).

Contactat telefonic, deputatul Victor Paul Dobre a infirmat existenţa unor liste, chiar şi consultative, şi a afirmat că „nu este o decizie luată, sunt poveşti”.

Citit 4797 ori Ultima modificare Miercuri, 24 August 2016 23:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.