Ciocnire cu viteză, în intersecție

Ciocnire cu viteză, în intersecție
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Două mașini au fost avariate, un șofer rănit și traficul perturbat într-una dintre cele mai circulate intersecții din Galați. Un taxi și un SUV s-au ciocnit violent în fața Inspectoratului Județean de Poliție, după ce unul dintre șoferi nu a respectat regulile de prioritate.

Ceea ce au putut stabili polițiștii imediat după producerea coliziunii a fost că SUV-ul condus de o femeie de 36 de ani, care venea dinspre bulevardul George Coșbuc, a virat la stânga la intersecția cu Regiment 11 Siret.

Pe Brăilei a intrat însă în coliziune cu un taxi care venea dinspre Inelul de Rocadă, la volanul căruia se afla un bărbat de 63 de ani. În urma impactului, taximetristul a fost rănit și dus la spital, dar nu a rămas internat. Polițiștii au constatat că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili care dintre cei doi șoferi nu a respectat  regulile de prioritate. 

Citit 2773 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 05:56

3 comentarii

  • postat de Militia
    Miercuri, 22 Mai 2024 11:02
    151.124.108.***
    Panarama de intersectie. Tot acolo a murit un baiat acum cativa ani. Ai verde, faci stanga spre Reg 11 Siret si te opresti tu si alte 7-8 masini intre sensuri ca au verde si cei care merg spre Tribunal. Ramai, practic, blocat acolo, intre sensuri, 2-3 minute.
    0
    0
  • postat de Gigel
    Marți, 21 Mai 2024 19:55
    5.13.171.***
    Cum se intalnesc jmeckerii cum sar scantei. Si asta e valabil peste tot in oras. Unde se grabesc de se pun in pericol nu inteleg ca nu cred ca pierde cineva vreun avion, tren poate doar sanatatea sau viata daca iese rau. Si daca e si mai rau o pateste un nevinovat.
    0
    5
  • postat de Zax
    Marți, 21 Mai 2024 18:02
    5.13.203.***
    Ziua si incidentul in acea zona, azi dimineata la fel ca si ieri , roti si tabla indoite.neacordare de prioritate.Ce scoli auto bune avem in oras, era incepatoare.Se invata intrebari si raspunsuri si bafta la examen, nimeni nu frecventeaza cursuri de legislatie rutiera.
    1
    8

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro