Vecini inamici şi parteneri de salon

Vecini inamici şi parteneri de salon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Care este culmea conflictului între vecini? Un răspuns l-ar putea da doi localnici din Bursucani, care s-au bătut până au ajuns să fie internaţi nu doar în acelaşi spital, ci chiar în acelaşi salon.

Se pare că familiile celor doi bărbaţi, care - ironia sorţii - poartă acelaşi nume, deşi nu se înrudesc, sunt în conflict de mai multă vreme, căutându-şi mereu nod în papură unii altora.

Oameni gospodarii fiind, au început de luni cu o bătaie soldată cu câte-o victimă din rândul fiecărei tabere. Cei doi consăteni vor fi nevoiţi să împartă aceeaşi cameră de spital până când li se vor vindeca rănile pe care şi le-au provocat reciproc.

„La secţia de Neurochirurgie au fost internaţi doi bărbaţi în puterea vârstei, muncitori agricoli, care au avut o dispută fizică, în urma căreia au ajuns în acelaşi salon de spital. Deci practic este o egală poziţie în faţa sănătăţii.

Din acest punct de vedere este o situaţie asemănătoare alegerilor, juma- juma, singura deosebire fiind că nu s-a decis încă cine este câştigătorul. Se ocupă, stând alături în pat, de lămurirea acestei probleme de importanţă naţională”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„Suntem în aşteptarea certificatelor medico-legale şi dacă cei doi vor depune plângere se vor lua măsurile care se impun”, a declarat Ştefan Gohoreanu al Poliţiei Galaţi, care a mai precizat că între cele două familii din Bursucani există un conflict mai vechi care răbufneşte periodic sub diferite pretexte.

Citit 593 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.