Un Glob de Aur istoric

Un Glob de Aur istoric
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Lily Gladstone, vedeta din "Killers of the Flower Moon", a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un film-dramă, făcând istorie, fiind prima femeie indigenă care a câştigat acest premiu. A fost prima ei nominalizare la Globurile de Aur, potrivit Variety.

Gladstone şi-a început discursul de victorie în limba Blackfoot, înainte de a-i mulţumi mamei sale, care, "chiar dacă nu este Blackfoot, a lucrat neobosit pentru ca limba noastră să ajungă în clasă, astfel încât am avut un profesor de limba Blackfoot în copilărie", potrivit News.ro. Ea a continuat: "Sunt atât de recunoscătoare că pot vorbi chiar şi puţin din limba mea, pe care nu o vorbesc fluent, aici sus. Pentru că, în această meserie, actorii nativi obişnuiau să îşi spună replicile în engleză, iar mixerul de sunet le derula invers pentru a realiza limbile native pe cameră".

"Aceasta este o victorie istorică. Nu îmi aparţine doar mie. Eu o deţin în acest moment. O ţin alături de toate surorile mele frumoase din film de la masa de aici şi de mama mea, care stă pe umerii voştri", a mai spus Gladstone.

Citit 633 ori Ultima modificare Vineri, 12 Ianuarie 2024 22:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.