Jandarmii gălățeni, pregătiți de intervenţie

Jandarmii gălățeni, pregătiți de intervenţie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Jandarmii gălățeni s-au pregătit timp de cinci zile, împreună cu reprezentanții altor structuri de apărare. Exercițiul a avut drept scop intensificarea cooperării în domeniul instruirii comune și perfecționarea pregătirii personalului propriu. Astfel, în perioada 11-15 martie, structurile mobile ale Jandarmeriei Galați au participat la un stagiu de pregătire cu Batalionul 300 Infanterie Mecanizată "Sf. Andrei", prin intermediul căruia s-au desfășurat activități comune de instrucție tactică de antrenament în ceea ce privește noțiunile de asalt/ apărare, gestionarea unei situații referitoare la controlul mulțimii într-o zonă de conflict și executarea tragerii cu diferite categorii de armament de infanterie.

Prin acest stagiu s-a urmărit îmbunătățirea nivelului de pregătire a personalului, eficientizarea modului de executare a misiunilor specifice, creșterea capacității de reacție, stabilirea unor reguli de acțiune comune, verificarea funcționării și eficienței mijloacelor logistice din dotarea ambelor structuri și realizarea cooperării dintre forțele cu capabilități militare și cele cu capabilități de poliție, în cadrul unor operațiuni de tipul poliție de stabilitate. Activitatea s-a încheiat cu un exercițiu tactic de antrenament cu tragere dinamică de luptă, prin desfășurarea unor manevre tactice.

Citit 2670 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Martie 2024 22:52

2 comentarii

  • postat de PTAP
    Duminică, 17 Martie 2024 12:05
    89.136.2.***
    Dragi jandarmi, dati burtile jos!
    1
    7
  • postat de Ion
    Duminică, 17 Martie 2024 07:31
    5.13.134.***
    Daaa, munca grea, de mare comsum, care duce la pensionarea la 40 de ani... sa descarci si sa pazesti garduletele la meciuri... sa joci candy crush ore in sir in masina de patrula...
    2
    10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.