Cetățean cubanez depistat de poliţiştii de frontieră

Cetățean cubanez depistat de poliţiştii de frontieră
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești, în cooperare cu structurile Poliției de Frontieră din Republica Moldova, au identificat şi reținut în comuna Ijdileni, județul Galați, un bărbat care intenţiona să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut.

Astfel, cu doar două zile înainte de Paște, pe 3 mai, în jurul orei 09,00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești, acţionând în baza schimbului de informaţii cu structurile de frontieră din Republica Moldova, au organizat o acţiune specifică, pe timpul căreia au identificat şi reţinut, pe direcția localității Ijdileni, un bărbat, vorbitor de limba engleză, care se deplasa dinspre malul râului Prut către localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta este cetățean de naţionalitate cubaneză, de 29 de ani, care a traversat râul Prut înot din Republica Moldova, în România.

„În cauză polițiștii de frontieră fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, bărbatul fiind predat autorităților statului vecin, în baza acordului de readmisie dintre cele două țări”, explică comisar de poliție Ene Sorin, purtătorul de cuvânt al Structurii Teritoriale a Poliției de Frontieră Galați.

Citit 989 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2024 18:21

1 comentariu

  • postat de marr
    Miercuri, 08 Mai 2024 11:42
    86.124.201.***
    A venit din Cuba ...sa inoate'n Prut , sau ce ? Eu ma intreb daca Venea din , sau Pleca in Rusia ?
    Pasiune mare ...asta cu Rusia :)
    0
    5

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro