Biletele de tratament balnear, distribuite integral

Biletele de tratament balnear, distribuite integral
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Casa Județeană de Pensii (CJP) Galați informează că biletele de tratament balnear din cadrul celei de-a șaptea serii din acest an au fost repartizate integral, la ora actuală nemaiexistând bilete disponibile.

CJP Galați a primit 126 de bilete de tratament, cu serii de plecare în zilele de 25, 26, 27 și 28 mai.  

Pentru afecțiuni cardiovasculare, Casei Județene de Pensii i s-au repartizat șase bilete, toate în Covasna.

Pentru afecțiuni reumatismale, au fost primite 110 bilete, repartizate astfel: 66 la Lacu Sărat, câte 12 la Amara și Sărata Monteoru, șase la Mangalia, patru la Neptun, câte două la 1 Mai, Geoagiu, Nicolina, Pucioasa și Techirghiol.

Pentru afecțiuni reumatismale, s-au repartizat două bilete de tratament la Olănești, iar pentru afecțiuni reumatismal-respiratorii, opt bilete la Târgu Ocna.

„Subliniem faptul că toate cele 126 de bilete alocate CJP Galați au fost deja repartizate nominal, conform prevederilor legale in vigoare. La momentul actual nu există bilete de tratament disponibile sau nerepartizate. Relații referitoare la biletele de tratament se pot obține prin telefon, la numărul 0236 410150”, menționează Casa Județeană de Pensii Galați.

Citit 909 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2024 15:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro