Pensionarii au pichetat Guvernul - Protest cu leşin

Pensionarii au pichetat Guvernul - Protest cu leşin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 1000 de membri ai organizaţiilor de pensionari din mai multe oraşe ale ţării, printre care şi Galaţi, au prostestat astăzi, timp de trei ore, în faţa Guvernului din Bucureşti. Prin lozinci şi huiduieli, bătrânii şi-au exprimat nemulţumirile, sperând ca guvernanţii să îi audă. Unii participanţi s-au dedicat cu totul acţiunii, epuizându-şi toate puterile strigând.

Drept urmare, un pensionar din Argeş a leşinat chiar în mijlocul protestului, fiind necesară intervenţia celor de la Salvare. 

„Am fost mulţumit de acţiunea de azi. O delegaţie formată din pensionari din mai multe oraşe au mers şi au vorbit cu guvernanţii. Ce a rezultat în urma discuţiei, momentan nu ştiu - nu am fost prezent atunci pentru că a trebuit să mă întorc repede în Galaţi. Pentru noi, orice protest e un pas înainte. De aceea, vom picheta instituţiile din ce în ce mai des. Nu mă las până ce nu obţin drepturile care ni se cuvin”, a declarat Cristea Toader, preşedintele Alianţei Europensionarilor Galaţi, care a luat parte la protest.

Citit 580 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2011 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.