Bacalbaşa se pregăteşte să devină Monster Şef
Foto: Fotomontaj: Dan Caburgan

Bacalbaşa se pregăteşte să devină Monster Şef
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Află de ce nu a mai avut preşedintele CJ Galaţi vreo ieşire publică în ultima vreme * Senzaţional: un şofer de maxi-taxi a gonit prin Galaţi cu 10 km/h * De ce au renunţat cudălbenii definitiv la căciuli


Dispărut fără urmă de la CJ, Bacalbaşa se antrenează în secret pentru Monster Şef

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a dispărut fără urmă din oraş. Este concluzia la care au ajuns mulţi gălăţeni, care nu au mai auzit nimic de la Bacalbaşa în ultimele săptămâni. "Suntem îngrijoraţi. Pe vremuri, când avea nevoie să fie ales, apărea la tot felul de emisiuni. Acum, nimic, nicio apariţie publică. Ne e teamă să nu fă păţit ceva, săracul", ne-a declarat telefonic un cititor. Deşi surse din lumea politică afirmă că Bacalbaşa este, de ceva vreme, plecat la Hollywood, unde se turnează un nou episod din seria Spiderman, se pare totuşi că preşedintele CJ este în Galaţi, dar este ocupat cu două activităţi care îi mănâncă timpul. Astfel, Bacalbaşa se pare că îşi împarte ziua între hrănitul câinilor din Spitalul Judeţean şi mâncatul la Union Jack. De ce la Union Jack? Simplu. Pentru că acolo a venit chef Florin Dumitrescu, de la Masterchef, şi a făcut training cu bucătarii. Bacalbaşa speră că, mâncând acolo, se antrenează pentru a deveni un super Monster Şef de judeţ.

Marius Stan anunţă că Galaţiul va avea numai sensuri giratorii: "Duhovnicul meu m-a sfătuit să renunţ la intersecţiile în cruce"

În Galaţi nu vor mai exista intersecţii în cruce, după ce Marius Stan s-a sfătuit cu duhovnicul său. "Nu e bine să punem cruci pe toate drumurile, e ca şi cum am invita şoferii la accidente. M-am sfătuit cu duhovnicul meu şi am ajuns la concluzia că e mai bine aşa", a declarat primarul Marius Stan. Potrivit unor surse din Primărie, pentru a conserva spiritul ortodox român, multe dintre sensurile giratorii care vor fi construite în Galaţi în locul banalelor intersecţii în cruce vor fi dotate cu biserici mici, de unică folosinţă. "Singurul risc e că unii şoferi ar putea să facă accidente deoarece îşi vor folosi mâinile mai mult ca să îşi facă cruce decât să conducă", a mai spus primarul Marius Stan.

Şofer de maxi-taxi bănuit că a atins viteze exorbitante: a fost văzut circulând chiar şi cu 10 km/h

Un şofer de maxi-taxi din Galaţi şi-a bătut propriul record de viteză într-o cursă pe care a efectuat-o între Micro 19 şi Parc CFR. Unii martori afirmă că şoferul a atins o viteză astronomică pe traseu: 10 km/h. "A mers ca fulgerul. Eu m-am urcat la Spitalul Judeţean şi mi-am luat bilet la cuşetă ca să pot dormi liniştit pentru că aveam de coborât la Potcoava. Nici bine nu am apucat să citesc o carte, că a şi ajuns Trei Star. Un alt pasager, care stătea în faţă, mi-a spus că nu i-a venit să creadă când s-a uitat în bord. Avea aproape 11 km/h, iar oamenii se ţineau de bare ca să nu cadă", a declarat un călător din cursa infernală. Spre deosebire de colegii lui, care parcurg traseul Micro 19 - Parc CFR în medie de la şase la opt zile, acest şofer a reuşit să termine cursa în doar patru ore. Recordul nu a fost omologat, însă, specialiştii aşteptând săptămâna viitoare o vizită de la Guiness Book. Unii se tem, totuşi, că, până atunci, şoferul va reveni la bunele obiceiuri: va merge cu viteza melcului şi va aştepta la semafor să se facă de 15 ori verde ca să treacă.

Umilitor: un administrator de asociaţie de locatari îşi va petrece concediul în Caraibe

Gelu Parale, administrator la Asociaţia de Locatari 457 din Galaţi, a ajuns să trăiască umilinţa supremă anul acesta, urmând să meargă în concediu doar câteva zile în Caraibe. El se teme că ceilalţi adminstratori de asociaţie din Galaţi îl vor renega, iar copiii săi nu se vor mai putea juca cu copiii colegilor. "Ştiu, sunt demn de milă, am ajuns atât de rău încât voi merge doar în Caraibe. Nu ştiu cum va suporta familia această umilinţă, dar nu am ce să fac. Anul acesta a mers prost tare, s-au găsit câţiva locatari să verifice cum fac eu plăţile şi nu am putut să îmi mai trag nimic. Am greşit, dar mă revanşez eu până în iarnă, când sper să îmi duc familia într-o călătorie intergalactică. În lunile următoare nu mai plătesc niciun furnizor, trebuie să îmi spăl păcatele", a declarat Gelu Parale.

Un cudălbean renunţă la căciulă în urma unui accident tragic: "Când a zis nea Ion că dă de băut aveam urechile astupate şi nu l-am auzit"

Mitică Păhărel, care locuieşte chiar lângă cârciuma din Cudalbi, a jurat că nu va mai purta niciodată căciulă, după ce în urmă cu câteva zile a suferit un cumplit accident, care l-a ţinut treaz nu mai puţin de şapte ore. "A fost cel mai tragic moment din viaţa mea. Să vă povestesc ce s-a întâmplat. Era mai frig afară, aşa că mi-am luat căciula pe cap şi am şi tras-o pe urechi, că era curent. La un moment-dat, l-am văzut pe nea Ion că a spus ceva şi tot satul a rupt-o la fugă către cârciumă. Eu nu m-am prins ce s-a întâmplat şi am intrat în bar după un sfert de oră. Acolo am aflat că nea Ion dăduse deja de băut. Dumnezeule mare, nici acum nu îmi revin în urma tragediei. Am plâns ca un copil: trei zile şi trei nopţi", a declarat Mitică Păhărel. Ca să evite pe viitor o astfel de tragedie, Mitică Păhărel a decis să renunţe pe vecie la căciulă. "Poate să fie minus o sută de grade, poate să ningă, poate să plouă, eu nu mai port căciulă. Nu aş suporta să mai păţesc o dată un astfel de accident", a mai spus Păhărel.

Funcţionar dat afară din Primăria Galaţi: "Am descoperit că nu are nicio rudă în instituţie"

Un funcţionar din Primăria Galaţi a fost eliminat din sistem în urma unui control care a relevat faptul că nu are nici măcar o rudă îndepărtată sau prin alianţă în cadrul instituţiei. În urma controlului, derulat în perioada 10 aprilie - 10 mai, s-a descoperit, totuşi, că toţi ceilalţi funcţionari au dosarele în regulă: au cel puţin două rude în primărie. "Timp de o lună am verificat încrengăturile familiale din Primărie. S-a descoperit că toţi funcţionarii sunt OK, că au măcar doi cumetri printre colegi. Media de rude pe care le are fiecare angajat al nostru este de 4,7, aşadar fiecare dintre funcţionari dispune de aproape cinci susţinători. În schimb, a fost descoperit un angajat care, nu se ştie cum, a ajuns în Primărie fără să aibă vreo rubedenie. Problema a fost rezolvată, a fost dat afară", a declarat purtătorul de cuvând al Primăriei, Mihai Costache.

S-a descoperit că sub Dunăre e plin de fier vechi. Stan: "Estimăm că tunelul se va face în două zile"

O veste extraordinară vine din partea unui cercetător britanic care a studiat terenul de sub albia Dunării. "Pe fundul fluviului e plin de fier vechi, care ar putea fi adunat şi reciclat. Există zăcăminte de zeci de mii de tone", a declarat Michael Iron, cercetător britanic. În aceste condiţii, Primăria Galaţi este optimistă cu privire la construcţia tunelului pe sub Dunăre. "Dacă cercetătorul are dreptate este cea mai bună veste din ultimii ani. Vom populariza pe toate canalele această descoperire şi estimăm că, în doar 48 de ore, căutătorii de fier vechi din Galaţi vor reuşi să sape un tunel pe sub fluviu. Va fi cel mai rapid tunel construit vreodată. Este magnific", a declarat primarul Marius Stan.

Organizatorii Festivalului "Axis Libri", acuzaţi de discriminare. Cocalar cu BMW: "Nicio carte nu are poze"

Un cocalar cu BMW alb din Galaţi acuză conducerea Bibliotecii V.A. Urechia că în niciuna dintre paginile cărţilor puse în vânzare la Festivalul "Axis Libri" nu apare vreo poză. "Este discriminare, vom face o sesizare la forurile competente. Nu se poate să selectezi în acest fel clienţii unui târg care ar trebui să fie pentru toată lumea. Dacă au numai cărţi cu scris e clar că vor să dea în noi, posesorii de lanţuri şi BMW-uri albe. Vrem şi noi să venim la eveniment, să cumpărăm cărţi. Dar nu înţelegem nimic din ele, că e doar fără poze", a spus cocalarul Iulian. Directorul V.A. Urechia, Ilie Zanfir, a respins acuzaţiile, afirmând că şi cocalarii au parte de evenimente deosebite în cadrul festivalului. "Avem concurs de desene pe asfalt, şotron, ŢOMANAP. Îi aşteptăm să vină să se culturalizeze", a declarat Ilie Zanfir.

Măstăcaniul îşi face echipă de baseball cu fonduri europene: "Numai aşa puteam să obţinem bâte moacă"

Rămaşi fără bâte după bătăile regulate din comună, măstăcănenii au recurs la o metodă inedită de a face rost de instrumente de măcel. Astfel, ei s-au adunat la cârciuma din sat şi au făcut un proiect european cu fonduri nerambursabile pentru înfiinţarea în comună a unei echipe de baseball. "Nu mai avem bâte, nu mai avem păduri din care să ne facem bâte, nu mai avem bani să ne cumpărăm bâte. Şi fără bâte nu putem trăi. Aşa că am apelat la această ultimă soluţie. Vă daţi seama ce omoruri vor fi în comună când vom primi bâtele noi?", a spus Rică Plesnilă.

Florin Pâslaru are planuri mari cu Galaţiul: "Vom candida pentru titlul de Capitală Pisciculturală Europeană"

Deputatul PSD Florin Pâslaru este decis să pună Galaţiul pe harta Europei. El lucrează în acest moment la un proiect în urma căruia oraşul nostru ar putea fi declarat Capitală Pisciculturală Europeană. "Vom face tot felul de expoziţii pescăreşti, vom avea reprezentaţii teatrale subacvatice, vom deschide un muzeu al oaselor de peşte. În felul acesta, Galaţiul va fi miezul Europei. Să fim mândri de acest oraş!", a declarat Pâslaru.

Poliţiştii cer astuparea gropilor: "Nu mai prindem pe nimeni cu radarul"

Polţiştii de la Rutieră cer insistent conducerii CJ să rezolve toate gropile din asfalt de pe arterele judeţului. "Din cauza lor nu mai prindem niciun conducător auto care să depăşească viteza legală. Mai mult, pentru că toţi înconjoară gropile, ni se pare că sunt beţi. De fapt, îi oprim degeaba, că nu le iese nicio alcoolemie", a declarat un poliţist.

Îngrijorare la PSD. Ziua de şpagă a fost decalată

Începând de luna aceasta, şpăgile la PSD nu se mai plătesc pe data de 25 a fiecărei luni, ci pe 30. Decizia a fost luată de şefii instituţiilor controlate de PSD, ca urmare a întârzierilor cu care se încasează bani de la populaţie. "Oamenii să nu îşi facă griji, bănuţii vor veni. Doar că îi plătim cu cinci zile mai târziu", a spus un şef de instituţie publică.

Narcis Răducan e optimist înaintea returului cu Petrolul: "Dacă nu primim gol şi dăm 4 poate avem şanse la calificare"

Directorul clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, debordează de optimism cu câteva zile înainte de meciul cu Petrolul Ploieşti, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României. "Jocul nostru s-a îmbunătăţit în ultima perioadă, am evoluat mult de la acel 0-3 din tur. Cred că dacă dăm patru goluri şi nu primim niciunul avem mari şanse să jucăm finala. Nu ştiu sigur, sper să nu mă înşel, dar la 4-0 s-ar putea să fim calificaţi. Vom cere lămuriri la FRF, să ne spună clar care sunt criteriile de departajare la 4-3 pentru noi la general. Sper să nu fim nevoiţi să ajungem la TAS", a declarat Narcis Răducan.

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

 

Citit 3563 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2013 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.