Ce aduce Festivalul "Dunărea noastră" la Galați/ Trei zile de DISTRACŢIE - 180.000 de EURO

Ce aduce Festivalul "Dunărea noastră" la Galați/ Trei zile de DISTRACŢIE - 180.000 de EURO
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupele DJ Project, 3 Sud Est, Voltaj, Vama şi Compact vor concerta la Galaţi în cadrul celor trei seri de spectacole în aer liber care vor avea loc în perioada 27-29 iunie, la evenimentul "Dunărea noastră". Acestea sunt doar numele cele mai sonore, pentru că programul încă nu e definitivat. Organizatorul concertelor, dar şi a celorlalte manifestări - două spectaculoase focuri de artificii pe muzică, un turneu de tenis, un concurs de fotografie, demonstraţii gastronomice, expoziţii şi un eveniment VIP la bordul unei nave - este SC Fun Time Production SRL din Bucureşti. După cum am aflat de la Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei, firma a câştigat la licitaţie contractul în valoare de 803.466 de lei, fără TVA, echivalentul a 180.000 de euro, pentru a transforma Ziua Dunării, sărbătorită pe 29 iunie, într-un mega-eveniment.

Pe lângă spectacole, o altă atracţie a evenimentului va fi amenajarea pe Faleză a unor standuri ale ţărilor riverane Dunării, unde acestea îşi vor putea promova tradiţiile, obiceiurile şi produsele gastronomice.

Autorităţile sunt convinse că un asemenea festival, menit să promoveze Dunărea şi valorile ei, poate deveni o atracţie turistică a Galaţiului, care ar avea drept consecinţă dezvoltarea economică a oraşului, crearea de noi locuri de muncă şi, implicit, creşterea încasărilor la bugetul local.

Citeşte şi: Primarul Marius Stan la JUMĂTATEA mandatului: Ce-a făcut şi ce N-A FĂCUT (FOTO)

Citit 4091 ori Ultima modificare Marți, 10 Iunie 2014 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.