Gălăţeancă LOVITĂ de maşină, în timp ce TRAVERSA STRADA neregulamentar

Gălăţeancă LOVITĂ de maşină, în timp ce TRAVERSA STRADA neregulamentar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O gălăţeancă în vârstă de 32 de ani a fost lovită de o maşină, joi seară, în timp de încerca să traverseze prin loc nepermis strada Nae Leonard. La volanul maşinii se afla un tânăr în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, femeia a suferit leziuni şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Şoferul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă. Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean, pentru îngrijiri medicale.

ÎNSĂ ACCIDENTE SE PETREC ŞI PE TRECERILE DE PIETONI. Numărul incidentelor rutiere petrecute în Galaţi pe trecerile de pietoni a ajuns, de la începutul acestui an, la nu mai puţin de 42, de multe ori vina fiind împărţită între victime, care adesea se aruncă pe marcaje ca şi cum acestea ar fi protejate de ziduri invizibile, şi şoferii care nu încetinesc, considerând că a merge pe carosabil reprezintă un caz de prioritate absolută. AFLĂ care sunt alte CAUZE care duc la aşa de multe ACCIDENTE PE ZEBRĂ la Galaţi ==>> http://www.viata-libera.ro/societate/59953-galati-viata-libera-cotidian-treceri-de-pietoni-zebre-accidente-trafic

Citit 1174 ori Ultima modificare Vineri, 31 Octombrie 2014 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.