12 ŞCOLI din Galaţi, fără ACOPERIŞ în plină iarnă. Termenul de montare a şarpantelor NU a fost respectat

12 ŞCOLI din Galaţi, fără ACOPERIŞ în plină iarnă. Termenul de montare a şarpantelor NU a fost respectat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dintre cele 14 unităţi de învăţământ în care a început montarea şarpantelor, doar în două au fost finalizate lucrările la timp, pe data de 31 decembrie, termenul limită stabilit prin contract.

„În alte instituţii de învăţământ se lucrează, sau s-au pus folii ca să nu ningă şi să nu plouă înăuntru. Mai sunt şcoli unde s-a finalizat şarpanta, dar nu s-au făcut reparaţiile, pentru că, aşa cum se ştie deja, în timpul ploilor au fost afectaţi pereţii şi pardoseala. Am înţeles că se lucrează, dar condiţiile nu sunt propice din cauza temperaturilor foarte scăzute. Sperăm că la sfârşitul lui februarie toate să fie gata”, ne-a declarat inspectoarea general-adjunctă, Diana Bulai.

Prelungirea şantierelor cu încă o lună este însă un stres pentru cei peste 4.000 de elevi care învaţă în trei schimburi, întrucât în niciuna dintre instituţiile prinse în proiect nu se poate învăţa la ultimul etaj.

Primăria susţine că nu a putut demara lucrările în vară, întrucât a întâmpinat piedici din partea consilierilor locali la votarea bugetului, aceştia plecând în vacanţă.

Citeşte şi: REPARAŢII şi INVESTIŢII de peste 10 milioane de lei în ŞCOLILE gălăţene

Citit 1644 ori Ultima modificare Marți, 13 Ianuarie 2015 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.