APEL UMANITAR/ Are nevoie de 1.000 de lei pentru a-şi SALVA soţul

APEL UMANITAR/ Are nevoie de 1.000 de lei pentru a-şi SALVA soţul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dumitra Radu, o gălăţeancă din Smârdan, a sunat la redacţia „Vieţii libere” şi ne-a spus disperată că, din lipsa banilor, soţul ei este în stare gravă. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a lucrat o viaţă întreagă într-o mină din Deva şi în combinatul siderurgic din Galaţi, la cocserie.

Femeia ne-a spus că, din cauza gazelor din mediul în care a muncit, a făcut o infecţie gravă la esofag şi a fost operat de două ori, la Bucureşti. Dacă după ultima intervenţie din noiembrie bărbatul dădea semne să se refacă, de curând situaţia lui s-a agravat. „A fost internat la Spitalul Militar la Galaţi şi medicul de acolo ne-a spus că, în esofag, i-a crescut o bucată de carne, care îl sufocă. Ne-a asigurat că nu este cancer, dar de zile întregi nu poate să mai mănânce nimic, nu poate înghiţi. De cinci zile nici apă nu pot să-i mai dau. Stau şi văd că se stinge pe zi ce trece. Avem nevoie de 1.000 de lei pentru a-i asigura un transport special până la Bucureşti. Medicul din capitală ne-a spus că nu ne costă nimic o altă operaţie, dar nu am bani să-l duc până acolo”, ne-a explicat doamna Radu.

Pentru a plăti operaţiile şi tratamentul soţului, gălăţeanca ne-a spus că s-a împrumutat la două bănci şi acum se chinuieşte să plătească rata lunară care ajunge la aproximativ 800 de lei. Cu un venit de 1.400 de lei, pensia soţului, nu are cum să se descurce. Toţi cei care doresc să o ajute pe această femeie, poate veni la redacţia „Viaţa liberă”, de pe strada Domnească, nr. 68, pentru a dona bani, sau poate suna la numărul de telefon 0746.332.283, pentru a lua legătura cu femeia şi dacă doreşte, să meargă direct la casa ei.

Citeşte şi: APEL UMANITAR/ Ajută un copil să meargă!

Citit 1962 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.