LOCURI DE MUNCĂ/ Polonezii caută TESTERI DE JOCURI

LOCURI DE MUNCĂ/ Polonezii caută TESTERI DE JOCURI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele mai noi joburi peste hotare, disponibile pentru români, sunt cele cinci locuri pentru „tester jocuri de localizare (germană)”. Cel care vrea să lucreze la firma „Lionbridge Poland Sp. Zo.o.” din Varşovia trebuie să fie vorbitor nativ de limba germană, să aibă „inimă de gamer”, să cunoască bine şi limba engleză, să aibă aptitudini de lucru la calculator şi capacitatea de a stăpâni noi instrumente, capacitatea de a lucra sub presiune într-un mediu cu termene limită. Durata contractului poate varia între două şi şase luni, iar salariul este de aproximativ 5.000 de lei. Cv-urile (în limba engleză) pot fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe 30 aprilie.

Românii mai pot pleca să muncească în Germania, unde sunt 97 de locuri vacante pentru asistent medical, bucătar, ospătar, factor poştal, în Suedia (45 de posturi) unde pot lucra ca femei de serviciu, mecanic auto, vopsitori auto. Angajatorii bulgari aşteaptă 28 de români pentru posturile de lăcătuş matriţer, tehnician-mecanic, tehnolog, inginer proces echipament instrumental, inginer suport, mecatronist.

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediile AJOFM din Galaţi şi Tecuci, de luni până joi, între orele 08,00 – 16,30, şi vineri, între orele 08,00 – 14,00.

Nu uitaţi că vinerea viitoare, pe 24 aprilie, AJOFM Galaţi organizează „Bursa generală a locurilor de muncă”, de la ora 9,00. În Galaţi, târgul de job-uri va avea loc la Universitatea „Dunărea de Jos”, iar în Tecuci, la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie (str. 1 Decembrie 1918, nr. 107).

CITEŞTE ŞI: Ministerul Muncii propune introducerea unui nou tip de concediu pentru salariaţi

Citit 1410 ori Ultima modificare Marți, 14 Aprilie 2015 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.