Doctorul Bacalbaşa, consilier al ministrului Bazac

 Doctorul Bacalbaşa, consilier al ministrului Bazac
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şeful Secţiei de Terapie Intensivă din Cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, prof. dr. Nicolae Bacalbaşa, a fost numit, la începutul acestei săptămâni, consilier onorific al ministrului Sănătăţii, evident „pe probleme de anestezie şi terapie intensivă”. Numirea s-a făcut printr-un ordin al ministrului Ion Bazac, care a intrat în vigoare pe data de 6 iulie.

La finele lunii trecute, dr. Bacalbaşa a demisionat din funcţia de director medical al Spitalului Judeţean şi este în continuare profesor la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galaţi şi şeful Comisiei de Cultură din cadrul Consiliului Judeţean.

Numirea actuală, chiar dacă onorifică, sau poate cu atât mai mult, pentru că sunt foarte puţini cei care mai acceptă în ziua de astăzi o muncă neplătită, este onorantă pentru medicina gălăţeană şi vine ca o recunoaştere a profesionalismului doctorului Bacalbaşa.

În acest moment, sănătatea gălăţeană are două puncte serioase de sprijin în minister, secretarul de stat Aurel Nechita şi consilierul ministrului, Nicolae Bacalbaşa. În loc de discuţii, orgolii şi acuze, poate n-ar fi rău ca oamenii în halate albe din Galaţi să ştie să-i folosească la maxim pe cei care le pot susţine interesele. În beneficiul bolnavilor, evident.

Citit 1566 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.