Un ceai cald, un zâmbet şi-o vorbă bună | La Tecuci s-a deschis "Căsuţa cu Bunătăţi"

Un ceai cald, un zâmbet şi-o vorbă bună | La Tecuci s-a deschis "Căsuţa cu Bunătăţi"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un pahar cu ceai cald, pe un frig pătrunzător, poate fi o bunătate, mai ales dacă ţi se oferă gratuit, împreună cu un zâmbet şi o vorbă bună. Se întâmplă la Tecuci, unde Asociaţia Tinerilor Tecuceni a realizat proiectul „Căsuţa cu Bunătăţi”.

„Astăzi, peste 250 de tecuceni de toate vârstele ne-au acceptat invitaţia la un ceai cald, glume şi multe zâmbete. Împreună cu membrii şi voluntarii noştri am arătat cum ar trebui să fie o zi din viaţa cetăţenilor acestui minunat oraş. Vă aşteptăm pe la noi”, este mesajul pe care tinerii l-au postat pe Facebook, împreună cu dovezile: fotografii cu tineri, adulţi şi vârstnici, omeniţi cu un pahar cu ceai cald şi o bomboană.

Ce cred tecucenii despre gestul tinerilor? „În spiritul sărbătorilor de iarnă şi a solidarităţii naţionale, tinerii de la ATT au demonstrat că ştiu să-şi folosească timpul liber în folosul comunităţii şi să ofere tecucenilor, printr-un gest mic şi simplu, o mângâiere. Fie că au realizat o campanie împotriva drogurilor, o seară de film sau un meci de fotbal, ştiu să îmbine plăcutul cu utilul”, ne-a mărturisit tecuceanul Daniel Dojan, masterand în programul de Studii Geopolitice şi Interferenţe Sociale şi Culturale Est-Europene din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos Galaţi”.

Citit 2386 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2016 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.