Oţelul exportă în China!

Oţelul exportă în China!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Portarul Baotici a fost declarat transferabil deoarece n-a fost de acord cu reducerea salariului, iar fundaşul Perendija va pleca în Asia, pentru un an de zile * În stagiul din Germania va veni alt goalkeeper în lotul „oţelarilor” *

Cifrele celor doi la Galaţi

Zdenko Baotici (portar, 25 de ani): a fost legitimat vara trecută din postura de jucător liber de contract * a jucat în şapte partide la Oţelul (630 minute) şi a încasat nouă goluri * a primit două cartonaşe galbene;

Milan Perendija (fundaş central, 24 de ani): a fost transferat vara trecută de la FK Rabotnicki Skopje (Macedonia) pentru 100.000 de euro * a jucat în 12 partide la Oţelul (785 minute) * a încasat patru cartonaşe galbene şi unul roşu.

Modificări de ultim moment

Lotul pregătit de Dorinel Munteanu se subţiază şi mai tare după „dezlegările” lui Nikolici, Golocevac şi Siminic, dar de data aceasta pleacă elemente din posturi-cheie.

Un portar şi un fundaş la marcaj şi-au încheiat conturile cu Oţelul după unele negocieri purtate ieri cu directorul general Marius Stan, peste apărarea roş-alb-albastră instituindu-se codul galben!

Goalkeeperul Zdenko Baotici şi stoperul Milan Perendija nu merg în cantonamentul din Germania, primul fiind declarat transferabil, iar celălalt va da curs unei oferte din prima ligă a Chinei, unde va juca timp de un an sub formă de împrumut. Totuşi, numai unuia dintre ei i se va căuta înlocuitor.

30.000, preţul lui Bao

Baotici, aşa cum scriam şi zilele trecute, a ţinut-o pe-a sa şi n-a acceptat reducerea salariului, unul consistent la câte minute a bifat în campionatul precedent.

„Ne pare rău, dar i-am comunicat că altfel trebuie să ne despărţim. Au acceptat senatori de drept ai echipei să-şi reducă remuneraţia, înţelegând că e criză, iar el, care mai mult a stat pe banca de rezerve, s-a opus. I-am dat hârtie la mână şi se poate transfera la orice echipă care ne va oferi în schimb 30.000 de euro.

Fireşte, în stagiul din Germania vom aduce un nou portar, pentru că nu putem rămâne numai cu doi (n.r. – Grahovac şi Abraham)”, a comentat Marius Stan.

Nimeni în locul lui Milan!

Perendija - şi el rezervă în ultimele etape ale stagiunii precedente - a primit o ofertă interesantă din China şi le-a cerut oficialilor dunăreni să-l elibereze pentru un an de zile.

„Milan va avea ocazia de a juca meci de meci şi, sperăm ca după acest an, să aibă o formă mai bună. El va fi doar împrumutat acolo şi vom primi pentru această mutare 80.000 de dolari”, a mai spus şeful „oţelarilor”, care a răspuns negativ la întrebarea „Bun, şi pe cine aduceţi în locul său?”.

El i-a enumerat pe Costin, Sârghi şi Sipovici, indicând apoi şi soluţii de avarie de genul Cârjă, Cojoc sau Silviu Ilie. „Până şi Stoica, de la echipa-satelit, reprezintă o variantă, pentru că este internaţional de juniori. Avem soluţii, să nu-şi facă nimeni griji”, a conchis directorul general al clubului local de Liga I.

Explicaţie foto: Milan Perendija (prim-plan) va juca un an de zile în prima ligă a Chinei

Citit 1323 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.