„Oţelarii”, împuşcaţi cu „tunul”!

„Oţelarii”, împuşcaţi cu „tunul”!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jucătorii lui Dorinel Munteanu au fost fotografiaţi, luni după-amiază, pentru sezonul 2010-2011 * Miştouri pe bandă rulantă în faţa aparatului foto: „Poza ai prins-o, nu se ştie dacă vei prinde şi echipa”, „La ăsta nu mai e nevoie de blitz, că e chel” sau „Mamă, ce fizic debusolant ai!” *

„Nu clipi, zâmbeşte!”

Primeniţi cu echipament adus din Olanda, fotbaliştii lui Dorinel Munteanu aveau nevoie şi de fotografii noi pentru sezonul 2010-2011. Anunţaţi să-şi bărbierească urmele faciale de delăsare (e drept, li s-a spus chiar în ziua şedinţei foto să-şi retuşeze look-ul), roş-alb-albaştrii au apărut destul de încruntaţi în faţa aparatului de imortalizat.

Se simţea o undă de emoţie, le bătea şi soarele în ochi, iar de pe margine erau dădăciţi ca nişte preşcolari:

„Stai aşa, nu clipi, zâmbeşte, nu mişca piciorul drept, lasă mâna să curgă pe lângă corp, vezi că nu ţi-ai băgat tricoul în şort!” Chiar că te iau toţi nervii, mai ales când apari o dată pe an în faţa „tunului” foto…

„Lasă-i, Dorinele, se poartă genul rebel”

Înaintea „shooting”-ului comandat de directorul general al Oţelului, Marius Stan, jucătorii au analizat mai bine de o oră meciul cu Sportul Studenţesc, de vineri, câştigat cu scorul de 1-0.

„Gata, sper că aţi înţeles unde aţi greşit, nu vreau să mai văd aşa ceva! Acum, daţi-i drumul la vestiar, echipaţi-vă şi vreau să fiţi frumoşi la poză”, le-a transmis tehnicianul la finalul discuţiei purtate în sala de conferinţe a stadionului din Ţiglina III.

„De ce nu v-aţi bărbierit, cum vreţi să vă pozeze?”, a remarcat acelaşi Munteanu când şi-a zărit trupa gata de „execuţie”. Marius Stan, prezent şi el pe gazon, a parat cu zâmbetul pe buze: „Lasă-i, Dorinele, se poartă cu puţină bărbiţă, mai rebel, aşa!”

„Suge burta!”

După ce au trecut de fotografia oficială de grup, fotbaliştii s-au mai relaxat şi au început să se tachineze amical, apariţia fiecăruia în faţa fotografului Ilie Stan fiind condimentată cu ironii şi apropouri.

„Vezi că ai prins poza, nu se ştie dacă vei prinde şi echipa”, „Suge burta!”, „La ăsta nu mai e nevoie de blitz, că e chel”, „Mamă, ce fizic debusolant ai!”, „Zâmbeşte, nu te împuşcă nimeni!” – iată o parte din arsenalul lui Sergiu Costin şi compania.

Şi Munti s-a stăpânit cu greu când a pozat individual, Stan remarcând că sportivii roş-alb-albaştri au astfel ocazia de a râde de antrenorul lor. „Faceţi-l să râdă, nu-l lăsaţi!”, i-a încurajat oficialul gălăţean, şedinţa încheindu-se apoi cu un antrenament tehnico-tactic.

Explicaţie foto: La finalul şedinţei foto, jucătorii Oţelului au făcut şi o poză relaxată, ieşită din comun. „Să fie cât mai hazlie!”, a comandat Marius Stan de pe margine

Foto: Ilie Stan

Citit 1506 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.