Oţelul, afară de pe Naţional Arena?
Foto: Foto: Sorin Pană

Oţelul, afară de pe Naţional Arena?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deoarece n-a plătit conform contractului cu Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, grupării aflate în grupă cu Manchester, Benfica şi Basel i s-ar putea interzice să folosească impozantul stadion şi la partida de pe 22 noiembrie 2011

Şicane bazate pe nerespectarea contractului

Eşecul cu Manchester United, scor 0-2, în etapa a III-a a Grupei C din UEFA Champions League, nu este singura problemă la zi a campionilor României. Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, pe scurt ALPAB, a ameninţat Oţelul că nu-i pune la dispoziţie instalaţia de nocturnă la marele meci de marţi seară, prevalându-se de faptul că nu fusese respectat contractul de închiriere a stadionului. Ce ar fi însemnat acest lucru? Trupa gălăţeană ar fi pierdut cu 3-0 la „masa verde”, iar fotbalul românesc ar fi intrat într-o epocă de gheaţă. Liga Campionilor, competiţie exclusivistă, nu permite să se întâmple nici cel mai mic incident, darămite anularea unui joc transmis în sute de ţări!

„Factura e la semnat”

De ce nu s-a efectuat plata (n.r. – aproximativ 40.000 de euro) şi când se va face? Marius Stan, directorul general al roş-alb-albaştrilor, ridică din umeri: „Factura se află de ceva vreme la conducerea clubului, şi anume Consiliul de Administraţie al FC Oţelul Galaţi, dar nu pricep de ce nu este semnată. Nu vreau să mă gândesc că n-am putea folosi Naţional Arena la partida cu FC Basel, de pe 22 noiembrie!” Din partea forului care administrează gruparea locală după acea subită intrare în concediu a lui Stan nu vine însă nicio replică, singurele reacţii sosind sub forma unor declaraţii liniare de presă. 

 

Citit 2750 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2011 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.