„Oţelarii”, spre salină

„Oţelarii”, spre salină
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul trecut, pe vremea asta, fojgăiau biletele de avion cu destinaţia Antalya, formaţia gălăţeană făcându-şi obiceiul de a se pregăti la soare, în sudul Turciei şi în Cipru, înainte de startul fiecărui retur de campionat. Criza economică mondială a făcut însă ca şi conducerea clubului gălăţean să se replieze: a picat stagiul din Insula Afroditei, cel din Antalya a fost decalat şi a apărut un cantonament la Târgu Ocna, în judeţul Bacău. Prin urmare, răul de avion va fi înlocuit cu plăcerea de a călători în autocarul de cinci stele cumpărat în toamna anului trecut. Pedala de acceleraţie a mijlocului de transport pe care este pictată sigla Oţelului va fi „pişcată” în dimineaţa acestei zile, la ora 10.00.

Bulatovici şi Lulici, trimişi acasă

Antrenorul Petre Grigoraş, plecat mai devreme din Galaţi (înainte de Târgu Ocna, a tras o fugă până acasă, la Constanţa), a stabilit destul de uşor lotul de 25 cu care va încerca să umfle muşchii echipei în perspectiva returului. Sârbul Rados Bulatovici şi slovenul Armin Lulici s-au dovedit a fi doar „jucători în probe”, cel de-al doilea având şapte kilograme în plus – un rotofei în devenire! În schimb, printre Paraschiv, Viglianti şi Jelev se află, cu această ocazie, şi băieţi care în toamnă au jucat aproape numai la echipa a doua: Abraham, Schwartz, Avram, Râpă, P. Dragoş şi Elek. A rămas în lot Parfenie, de la Aerostar Bacău, dar şi nigerianul Ibeh, un sportiv care poate fi considerat „tunul iernii” de către capii grupării locale.

Stau la hotelul primăriţei

Roş-alb-albaştrii vor fi cazaţi astăzi, după ora 13.00, la singurul hotel din staţiunea Târgu Ocna. „Măgura”, un stabiliment de numai două stele, dar cu facilităţi de trei stele la etajul al patrulea, unul renovat total. „La acel etaj va fi cazată echipa, sunt condiţii bune, mobilier absolut nou şi sper să iasă un cantonament pe măsură. De asemenea, avem un teren foarte bun chiar lângă hotel, aşa că nu rămâne decât ca jucătorii noştri să se pregătească exemplar”, a comentat directorul general al Oţelului, Marius Stan. Interesant este faptul că hotelul în care vor sta „oţelarii” îi aparţine chiar primăriţei din Târgu Ocna, Floarea Ivanof. „Doamna primar este o admiratoare a echipei noastre”, a ţinut să adauge Stan, garantând astfel un stagiu fără probleme la poalele munţilor Berzunţi.

Lotul pentru Târgu Ocna

Portari: Abraham, Gribauskas, Kolev;

Fundaşi: Cârjă, Cojoc, Costin, Jelev, Parfenie, Râpă, Sârghi, Sălăgean;

Mijlocaşi: Avram, Bourceanu, Ilie, Iorga, Paraschiv, Schwartz, Tismănaru, Viglianti, Vitaici;

Atacanţi: Dragoş, Elek, Ibeh, Tănasă, Pena.

Explicaţie foto: Samoel Cojoc şi nigerianul John Ike Ibeh, la antrenamentul de luni, ultimul înaintea cantonamentului din judeţul Bacău

Citit 3015 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.