Trei cantonamente de iarnă

Trei cantonamente de iarnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După vacanţă, care se va încheia pe data de 9 ianuarie, Oţelul va merge în Poiana Braşov, în Cipru şi, probabil, în Spania

Ca să nu-şi obosească jucătorii din punct de vedere psihic, Dorinel Munteanu a decis ca perioada de pregătire din această iarnă să cuprindă trei cantonamente, fiecare dintre ele fiind mai scurt decât de obicei. „Vom merge mai întâi la munte, în Poiana Braşov, acesta fiind stagiul de bază, după cum bine se ştie. Apoi vom zbura în Cipru şi, probabil, în Spania.

Dacă pică turneul din Spania, vom alege Turcia pentru cel de-al treilea cantonament”, afirmă antrenorul Oţelului. Fiecare stagiu va dura maxim şapte zile şi astfel va fi eliminat sistemul de stagii departe de casă care durau până la două săptămâni. „Îi vreau în formă pe toţi pentru pregătire”, mai spune Munteanu înainte de terminarea ultimului joc pe anul calendaristic 2011. „Oţelarii” vor susţine şi opt meciuri de verificare în cele două turnee externe, patru în Insula Afroditei şi alte patru în Spania sau Antalya. „Ne dorim meciuri premium, jocuri puternice pentru a şti la ce nivel se află echipa pentru retur”, conchide fostul internaţional de pe banca dunărenilor.

 

Citit 1458 ori Ultima modificare Vineri, 16 Decembrie 2011 22:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.