Handbalistele de la Danubius au plecat învinse din Oltenia
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Handbalistele de la Danubius au plecat învinse din Oltenia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Danubius Galaţi au pierdut şi cea de-a doua confruntare oficială a sezonului. Duminică dimineaţă, la Filiaşi, elevele Alexandrinei Soare au fost învinse de SCM Universitatea Craiova la o diferenţă de patru goluri, scor 20-24, în etapa a II-a a Ligii Naţionale. 

„Oltencele” au condus ostilităţile pe toată durata partidei. După 1-1 în minutul 8, gazdele s-au desprins la 7-3 (min. 17), iar la pauză tabela avea să indice 13-10. O diferenţă constantă de trei-patru goluri între cele două echipe s-a menţinut şi în repriza secundă a confruntării din Oltenia. De la 15-11 (min. 35) s-a ajuns la 20-17 (min. 51) pentru ca în final SCM Craiova să obţină cele două puncte puse în joc cu scorul final de 24-20.    

Pentru Oţelul au evoluat: Bobeică, Ciontu, Ancerencu - Glibko 10 goluri, Curtean 4, Pătuleanu 3, Cricleviţ 2, Cioaric 1. 

Faţă de meciul pierdut cu CSM Bucureşti în debutul campionatului (scor 22-28), gălăţencele şi-au mai îmbunătăţit jocul în apărare, dar continuă să păcătuiască în faza de atac.  

Următoarea confruntare oficială a handbalistelor de la Danubius este programată duminică (16 septembrie), în Sala „Siderurgistul”, în compania vicecampioanei României - „U” Jolidon Cluj. Până la această dispută, antrenoarea Alexandrina Soare şi elevele sale au o săptămână la dispoziţie în care vor lucra pentru omogenizarea echipei, precum şi întărirea fizică a sportivelor sosite în ultima vreme la echipă.

Citit 1263 ori Ultima modificare Luni, 08 Octombrie 2012 12:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.