Oţelul – Rapid, amical de cinci stele

Oţelul – Rapid, amical de cinci stele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prezentarea lotului de jucători pentru retur şi o partidă de verificare fără precedent – iată un motiv serios pentru iubitorii fotbalului să iasă astăzi, 21 februarie, din casă. „Este jocul singurelor echipe neimplicate în neregulile semnalate de stenogramele DNA”, a remarcat directorul general al Oţelului, Marius Stan. Evenimentul va începe cu zece minute înainte de ora 14.00, intrarea fiind liberă.

Se deschide balul

Ultimul test înaintea sezonului de primăvară îi scapă anul acesta pe fanii Oţelului de jocuri plicticoase cu vreo formaţie de eşalon inferior, gen CF Brăila sau Delta Tulcea. Poate şi de aceea n-am constatat niciodată o prezenţă ieşită din comun la partida care prevesteşte startul campionatului, cea mai recentă acţiune de acest gen – în vară, cu Brăila – strângând maxim o mie de persoane.

Obiceiul de a nu facem tam-tam la deschiderea balului se schimbă astăzi, „oţelarii” lui Petre Grigoraş urmând să întâlnească pe Rapid Bucureşti, unul dintre „granzii” Ligii I, în ciuda situaţiei financiare precare pe care o traversează şi formaţia giuleşteană.

„Aşteptăm un public cald”

Meciul cu rapidiştii, programat pe Arena „Oţelul”, de la ora 14.00, va fi precedat de festivitatea de prezentare a lotului roş-alb-albastru pentru returul stagiunii în curs (n.r. – de la ora 13.50).

Noutăţile sunt mijlocaşul Gabriel Giurgiu, atacanţii John Ike Ibeh şi Adrian Hurdubei, dar şi juniorii promovaţi din propria pepinieră. De ultimă oră este şi echipamentul trupei dunărene, Oţelul renunţând la Nike pentru Hummel.

„Sperăm să avem parte de un public călduros la primul joc al primăverii, chiar dacă este vorba de numai un amical. Nu joci în fiecare zi cu Rapidul, echipă care, ca şi noi, nu se află în celebrele stenograme DNA publicate de presă.

Nu consider laudă de sine să spun că este amicalul celor cu mâinile curate. Suntem singurele echipe neimplicate în lucrurile necurate din fotbal, iar stenogramele stau mărturie afirmaţiei mele”, a comentat directorul general al clubului local, Marius Stan.

După meci, protestul!

Ziua este şi mai încărcată pentru microbişti, partida de pe stadionul din Ţiglina III fiind urmată de protestul suporterilor vizavi de situaţia jalnică a sportului din oraş.

Mitingul, care va debuta la ora 16.00, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, va continua cu un marş până în faţa Palatului Prefecturii.

Din cauză că timpul dintre fluierul final al partidei amicale Oţelul – Rapid şi ora oficială de start a protestului este redus – maxim 15 minute – organizatorii au anunţat că vor zăbovi la Casa de Cultură până în jurul orei 16.20. 

Explicaţie foto: Jelev (dreapta) şi Lazăr s-au întâlnit ultima dată în turul campionatului, „oţelarul” având câştig de cauză cu scorul de 2-1

Citit 1640 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.