„Oţelarii” ignoră recesiunea

„Oţelarii” ignoră recesiunea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gabi Paraschiv, şeful din teren al Oţelului, crede că se poate vorbi despre bani numai două-trei zile după un meci oficial * „În rest trebuie să pregătim următoarea partidă”, explică el * Sâmbătă, roş-alb-albaştrii vor juca la Ploieşti, cu CS Otopeni *

Mai au destui bani de primit, însă susţin că în zilele dinaintea unui meci oficial încearcă să uite pe unde se află casieria clubului. Anunţaţi de la începutul săptămânii trecute că vor primi salariile cu întârziere, jucătorii Oţelului au discutat şi zilele trecute pe această temă cu directorul general Marius Stan.

Se pare că situaţia este calmă, în ciuda problemelor evidente. Gabriel Paraschiv, căpitanul roş-alb-albaştrilor, chiar a ţinut să afirme joi, într-o conferinţă de presă, că în ajunul partidelor nu se mai vorbeşte despre bani în vestiar.

„Nu apasă pe umerii noştri nici mai mult, nici mai puţin problemele financiare ale clubului. Nu discutăm acum despre aşa ceva, avem de pregătit un meci. După joc există două-trei zile în care se discută despre bani”, a explicat mijlocaşul în vârstă de 30 de ani. 

Tăietura l-a ţinut în afara programului

Paraschiv, care abia joi seară a reintrat în programul normal după tăietura urâtă suferită în duelul cu Gaz Metan Mediaş, crede că este bine să ai de primit, aşa că şi-a îndemnat colegii să le dea bătăi de cap superiorilor, orice victorie însemnând bonusuri de încasat.

„Trebuie să ne gândim şi la faptul că avem un retur foarte dificil, suntem la numai şapte puncte de retrogradare şi trebuie să avem mare grijă. Câtă vreme se poate retrograda din punct de vedere matematic, suntem obligaţi să luăm în calcul această variantă. Până la bani, avem datoria de a juca bine la Ploieşti, cu CS Otopeni, pentru că sunt puncte importante în joc”, a mai spus purtătorul banderolei de căpitan.

„Cu o sacoşă se rezolvă totul”

Şi antrenorul Petre Grigoraş a ţinut să spună că atmosfera din lot rămâne una destinsă, în ciuda datoriilor acumulate faţă de „oţelari”.

„Nu se pune problema ca unii să-şi depună memorii, aşa cum se întâmplă la alte echipe. Au fost câteva discuţii edificatoare şi sunt convins că vom rămâne un grup unit”, a precizat Grig, el explicând în glumă şi de câţi bani ar fi nevoie pentru stingerea aşa-zisului litigiu financiar.

„Nu suntem precum cluburile mari, unde sunt contracte exorbitante. La noi, cu o sacoşă de bani plăteşti şi jucătorii, şi antrenorii, dar şi maseurii. Şi mai rămân şi bani de deplasare”, a conchis „principalul” formaţiei locale de Liga I.

Explicaţie foto: Jucătorii Oţelului discută mai mult despre fotbal înaintea partidei cu CS Otopeni. Chestiunile care ţin de contabilitatea clubului vor reveni în vestiar după meciul de sâmbătă

Citit 1590 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.