UPDATE / Demisie acceptată. Oţelul vrea despăgubiri de la Petre Grigoraş: "Poate vor să-mi ceară viaţa sau casa"

UPDATE / Demisie acceptată. Oţelul vrea despăgubiri de la Petre Grigoraş: "Poate vor să-mi ceară viaţa sau casa"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 13.20 - Ultimele informaţii dinspre clubul roş-alb-albastru confirmă faptul că Lucian Ciofoaia, preşedintele Consiliului de Administraţie, a aprobat cererea de demisie a lui Petre Grigoraş, iar cei de la resurse umane au început demersurile pentru a desface contractul.


Antrenorul Oţelului Petre Grigoraş a spus că a fost contactat de cei de la club după ce şi-a depus demisia, urmând să primească un act prin care să plătească despăgubiri.

„Am fost contactat de o femeie de la resurse umane, n-o cunosc personal, mi-a spus că voi primi o hârtie prin care mi se cer nişte despăgubiri în urma demisiei mele. Nu ştiu dacă nu mai e cale de întoarcere, trebuie să văd şi ce mi se cere să semnez. Poate vor să-mi ceară viaţa sau casa. Momentan las lucrurile să meargă de la sine”, a spus „Grig”.

Tehnicianul şi-a depus demisia în urmă cu câteva zile drept urmare a incertitudinilor de la club. Petre Grigoraş este unul dintre cei mai de succes tehnicieni din istoria Oţelului şi se află la al doilea mandat la clubul gălăţean.

Citit 4269 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2013 13:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.