Oţelul II, la trei puncte de Liga a II-a

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Derbi autentic. Astfel poate fi denumită întâlnirea din Seria I a Ligii a III-a, Oţelul II şi CSM Rm. Sărat demonstrând că nu sunt degeaba primele formaţii ale campionatului.

Formaţia pregătită de Viorel Tănase şi Tudorel Pelin i-a fost chiar superioară liderului, învingând cu 2-0 (1-0) prin autogolul lui Vişan şi reuşita sărbătoritului Alex Avram (sâmbătă a făcut 18 ani).

Mai întâi a fost o finalizare în propria poartă a fundaşului de la Rm. Sărat, pe o lovitură liberă bine bătută de Neagu (minutul 33), pentru ca apoi Avram să trimită cu capul în plasă din 6 metri în urma unei centrări a lui Miron (61’).

Oţelul II a fost nevoit să joace mai bine de o repriză în inferioritate numerică, Agache, căpitanul echipei cu această ocazie, fiind eliminat în mod injust de arbitrul Mugurel Vădan pentru un duel regulamentar la minge.

Şi oaspeţii au rămas în zece cu opt minute înainte de final, senzaţia fiind că „centralul” a judecat faza în contextul primei eliminări.

Oţelul II, care acum se află la doar trei puncte de lider, a jucat în formula: Gribauskas – Ioviţă (86’ M. Andrei), Anghel, Agache, Murgoci – Neagu (90’ Ov. Popescu), Negoescu, Miron – Avram, Dragoş (68’ Labukas), Frunză (46’ Tudosă).

Citit 1124 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.