UPDATE: Voleibaliștii de la Arcada au pierdut primele două meciuri din play-off
Foto: Foto magazinulsalajean.ro

UPDATE: Voleibaliștii de la Arcada au pierdut primele două meciuri din play-off
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Arcada a pierdut, scor 1-3 ( 22-25, 25-17, 23-25, 22-25), și cel de-al doilea meci în fața VM Zalău. Semifinala se joacă după sistemul ”cel mai bun din cinci meciuri”. Următoarele două partide se dispută la Galați, pe 4 și 5 aprilie.


 

Debutul echipei gălăţene Arcada în semifinalele primului eşalon de volei a fost nesatisfăcător. Plecaţi la Zalău cu gânduri mari, jucătorii gălăţeni au fost nevoiţi să se recunoască învinşi după prima întâlnire cu localnicii de la Volei Municipal, scor 3-1. Jocul a avut multe momente favorabile oaspeţilor, dar aceştia nu au avut puterea să se impună în faţa unei echipe hotărâte să nu cedeze, deşi în sezonul regulat Arcada obţinuse victorii cu 3-2, în ambele meciuri. De altfel, elevii lui Neculai Harabagiu şi Marian Apostu se aşteptau la o astfel de replică, zălăuanii fiind totuşi vicecampionii en-titre.

Despre meci a vorbit şi căpitanul echipei, Filip Despotovski: „Am venit la Zalău cu gândul la victorii, însă am întâlnit o echipă dârză, cu jucători valoroşi, greu de învins pe propriu teren, deşi în sezonul regulat am obţinut o dublă victorie. Din păcate, am făcut prea multe greşeli, care s-au văzut pe tabelă. Sperăm şi suntem hotărâţi să schimbăm faţa jocului în următoarele evoluţii pentru a ne îndeplini obiectivul – calificarea în marea finală”, a spus Despotovski.

Primul set a fost, multă vreme, echilibrat: 3-6, 7-7, 16-14, dar finalul a condus scorul la 25-19. Gălăţenii s-au impus în setul secund: 1-5, 2-8 şi 19-25. Setul trei a fost fără istoric: 25-13. Cel mai disputat a fost ultimul set, în care Arcada ar fi putut egala la doi: 5-5, 7-8, 8-11, 14-12, dar şi 20-22 şi 22-23, însă gazdele au câştigat cu 25-23 şi meciul cu 3-1.

A arbitrat cuplul Alex Szabo (Oradea) – Benone Vişan (Bucureşti).

Arcada a început cu „sextetul”: Despotovski, De Pra, Marquez, Cerşemba, Suson, Sysoev – Cristudor (libero). Au mai intrat în joc Dumitrache şi Paşcan.

Cea de-a doua partidă se va juca duminică seară, tot în deplasare, de la ora 18,00.

Semifinala se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, următoarele două jocuri sunt programate la Galaţi, pe 4 şi 5 aprilie. În caz de egalitate, partida decisivă se va disputa la Zalău, pe terenul echipei mai bine clasate. Arcada a încheiat sezonul regulat pe locul 3, iar Zalău pe locul 2.

Citit 1187 ori Ultima modificare Duminică, 27 Martie 2016 20:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.