Finală INTERNAȚIONALĂ la primul turneu FUTURES de la Galați

Finală INTERNAȚIONALĂ la primul turneu FUTURES de la Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fostul campion al turneului de la Galați din 1999, Teodor Crăciun a ratat, sâmbătă, calificarea în finala turneului Futures, care se desfășoara la Galați. Crăciun a fost învins în semifinală de Martin Cuevas (Uruguay, cap de serie 8), scor 6-2, 6-3. Cealaltă semifinală a fost câștigată de bulgarul Alexander Lazov (cap de serie 7), care l-a învins pe Dragoș Dima cu scorul 6-2, 6-1.

Finala de simplu a turneului dotat cu premii totale de 10.000 de dolari se va disputa, duminică, 8 mai, de la ora 12,00, la baza sportivă Viva Tenis Club (Aleea Meteo, Bariera Traian).

Astăzi, cu începere de la ora 13,00 se vor juca semifinalele la dublu, astfel: Andrei Apostol/Nicolae Frunză - Dragoș Dima/Laurynas Grigelis (România/Lituania) și Juan Ignacio Londero/Andres Schneiter (Argentina) - Victor Anagnastopol/Alexander Lazov (România/Bulgaria).

Tot astăzi se dispută și primele meciuri de pe tabloul de calificări a celui de-al doilea turneu Futures, tot de 10.000 de dolari. Printre sportivi se află și trei gălățeni. Albert Ștefan (Viva) - Nicolae Baciu, Alex Lelițu (Dacia) - Radu Stelian și Marius Frosă (Sportul Studențesc) - Cezar Crețu (R. Moldova).

 

După cele două turnee masculine, din 14 mai vor urma trei turnee feminine, tot de 10.000. După o pauză de trei săptămâni, din 21 iulie va avea loc competiția destinată copiilor de sub 12 ani, Tennis Europe Nation Challenger (băieți și fete), ca apoi din 13 august să revină seniorii cu alte două turnee ITF, unul feminin și unul masculin. Sezonul competițional de la baza Viva se va încheia cu turneul destinat copiilor Under 14, Tennis Europe Junior, din 27 august.   

Citit 1227 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.