TRANSFER/ Inter al naţionalei Macedoniei, la CSU Danubius

TRANSFER/ Inter al naţionalei Macedoniei, la CSU Danubius
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa feminină de handbal CSU Danubius, nou promovată în Liga Naţională (LN), s-a întărit cu încă două jucătoare. S-a semnat, astăzi, 6 iunie, contractul cu macedoneanca Dajana Jovanovska, 24 de ani, care joacă pe postul de inter stânga. În sezonul 2012-2013, aceasta a evoluat la echipa Metalurg Skopje, cu care a participat în ECH (Liga Campionilor). Totodată, Jovanosvka (echipament albastru, plan îndepărtat) este componentă a echipei naţionale a Macedoniei.

S-a ajuns la un acord şi cu pivotul gălăţean Mirela Vîlcu, 25 de ani, care a plecat la Bacău spre finalul junioratului, unde a evoluat timp de patru sezoane. Apoi a fost la HCM Roman pentru un an, iar în ultimul sezon a fost împrumutată la HCM Buzău.

Astfel, Danubius a ajuns la cinci transferuri. Precedentele achiziţii au fost cele ale cehoaicei Michaela Dederlova, respectiv, ale româncelor Ştefania Florea şi Nicoleta Bianca Eşanu.

În ultimul sezon, Danubius CSU a încheiat pe primul loc în seria A din liga secundă, obţinând astfel promovarea directă în Liga Naţională.

Citit 4966 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iunie 2016 11:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.