NOUTĂȚI în lotul feminin al echipei de BASCHET Phoenix

NOUTĂȚI în lotul feminin al echipei de BASCHET Phoenix
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de baschet feminin Phoenix îşi continuă campania de transferuri în vederea abordării noului campionat al Ligii Naţionale, cea mai recentă achiziţie fiind Cristina Badi Aceasta are 23 de ani, 1,80 m înălţime şi evoluează pe poziţia 4 (pivot).

Sezonul trecut, a jucat la CSM Satu Mare, unde în 21 de meciuri a avut medii statistice de 8,6 puncte, 6 recuperări şi 0,9 pase decisive. A mai jucat la CSU Olimpia Braşov şi CSM Oradea, iar în 2012 a fost componentă a naţionalei de tineret (Under 20).

Totodată, gălăţeanca Florentina Grigoraş (foto) a fost promovată în lotul de senioare de la  echipa de tineret (Under 20) Phoenix LPS, care a evoluat în liga secundă. 

Anterior, Phoenix a mai transferat patru baschetbaliste: Alexandra Dumitrache, respectiv americancele Jeanette Jackson, Erica Covile şi Katie Rutan. 

Primul antrenament în formula completă este programat în 22 august, iar startul în noul sezon va fi în 15 septembrie, cu meciul tur din prima etapă a “Cupei României”, cu CSBT Alexandria, în deplasare.

Citit 1142 ori Ultima modificare Miercuri, 17 August 2016 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.