Ultimele două zile în care poţi să decizi | SC Oţelul îşi alege preşedintele
Foto: Foto Sonia Baciu

Ultimele două zile în care poţi să decizi | SC Oţelul îşi alege preşedintele
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Clubul gălăţean are parte de primele alegeri, în care membrii socios decid conducerea * În weekend se va disputa derbiul Galaţiului


Suporter Club Oţelul Galaţi, echipa care se doreşte continuatoarea, morală, a campioanei României din 2011, va avea luna viitoare primele alegeri pentru stabilirea preşedintelui asociaţiei sportive, acesta fiind, de altfel, singurul punct pe ordinea de zi a Adunării Generale din 3 decembrie.

La aceste alegeri, doar membrii înscrişi în asociaţie cu cel puţin o lună înainte vor putea participa activ în deciziile pe care Adunarea Generală le va lua. Una dintre condiţiile de înscriere este de a avea plătită taxa unică de înscriere (50 de lei) şi cel puţin jumătate din cotizaţia anuală. Aceasta variază între 60 şi 400 lei, în funcţie de culoarea cardului socios. Înscrierile se pot face până pe 3 noiembrie inclusiv pe adresa http://ascotelul.ro/inscriere/.

De altfel, conform statutului, aceasta a fost şi ideea încă de la începutul formării asociaţiei, ca membrii cotizanţi să îşi poată alege singuri preşedintele în care au încredere şi care să realizeze obiectivele pe care şi le-a propus la înfiinţarea clubului.

Puterea stă în  mâinile suporterilor

Propunerile pentru funcţia de preşedinte vor veni cu 15 zile înainte de alegeri, iar candidaţii au nevoie de 10 la sută din semnăturile membrilor socios.

Sorin Haraga, actualul preşedinte, spune că nu este încă decis dacă va candida. “Deocamdată sunt în discuţii cu cei de la club. Din punctul meu de vedere, eu sunt mai mult pe partea sportivă a clubului şi aş dori să rămân în această zonă, deoarece consider că aici pot face mult mai mult. Vom vedea în această perioadă ce decizii voi lua. Puterea stă în mâinile suporterilor”, a declarat Sorin Haraga.

Echipa este în grafic

Formaţia gălăţeană se află pe primul loc în actualul campionat al Ligii a IV-a, cu 24 de puncte, şi un joc mai puţin faţă de Victoria Independenţa, care are 21 de puncte.

Haraga consideră că echipa sa este în grafic. “În acest moment, noi suntem în grafic, abia la finalul campionatului putem spune dacă ne-am atins obiectivul. Pentru promovarea în Liga a III-a trebuie să terminăm acest campionat pe primul loc şi să trecem şi de barajul de promovare, care se va desfăşura în două manşe şi unde este posibil orice. Având atâta experienţă în fotbal, nu ne facem griji cu privire la promovare, dar trebuie să fim atenţi. În funcţie de ce ne vom propune, în vară este nevoie să ne fortificăm cu câţiva jucători mai experimentaţi, care să poată face diferenţa”, a spus Haraga.

Altfel, sâmbătă, de la ora 14,00, SC Oţelul va juca derbiul Galaţiului, în care va întâlni formaţia Quantum Club Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a X-a.

Citit 6211 ori Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2016 20:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.