George Bârlădeanu, vândut la Iaşi cu 80.000 de euro!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Poli Iaşi a plătit grupării FCM Dunărea Galaţi 80.000 de euro, pentru 60 la sută din drepturile federative asupra jucătorului George Bârlădeanu *

Preşedintele executiv al formaţiei Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat, ieri, că atacantul George Bârlădeanu a semnat un angajament valabil pe cinci ani cu gruparea din Copou.

"George Bârlădeanu este primul jucător legitimat de Poli Iaşi. Fotbalistul a semnat cu Poli un angajament pe cinci sezoane, iar noi vom plăti clubului FCM Dunărea Galaţi suma de 80.000 de euro, pentru 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

Bârlădeanu este un fotbalist tânăr, foarte talentat, pe care antrenorul Petre Grigoraş îl apreciază foarte mult şi sunt convins că va face o figură frumoasă în campionat în tricoul Politehnicii", a declarat Sorin Boca.

În vârstă de 21 de ani, George Bârlădeanu evoluează pe posturile de mijlocaş şi a început fotbalul la Dunărea Galaţi. Fotbalistul are în palmares un titlu de campion cu Unirea Urziceni, în returul sezonului trecut el evoluând sub formă de împrumut la gruparea ialomiţeană.

Citit 822 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.