Meciul lui Bute cu Pavlik nu va mai avea loc

Meciul lui Bute cu Pavlik nu va mai avea loc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Nu merg să lupt cu un stângaci pe alune”, este motivaţia lui Kelly Pavlik la refuzul de a se mai duela cu Lucian Bute *

Kelly Pavlik - cel pe care campionul gălăţean Lucian Bute ar fi trebuit să-l întâlnească pe 5 noiembrie, la Montreal - a anunţat că refuză să mai boxeze. Pavlik avea programat un meci în acest weekend, cu Darryl  Cunningham (în cadrul galei organizate de canalul TV Showtime), dar a declarat, de asemenea, că nu se va mai prezenta.

Dezamăgire

Uimiţi de deciziile boxerului s-au arătat chiar şi oficialii clubului său.

„Suntem foarte dezamăgiţi de decizia pe care a luat-o Kelly Pavlik, aceea de a renunţa să-şi relanseze cariera. Echipa sa ne-a prezentat strategia în momentul în care acesta a decis să revină în activitatea competiţională, iar noi am făcut în aşa fel încât totul să iasă cum trebuie”.

„Se pare că Pavlik a deviat de la plan. Îmi pare rău pentru el. Noi încercăm să facem tot ce-i mai bun pentru aceşti copii, să le oferim cele mai bune oportunităţi, să-i ajutăm. Unii se agaţă de aceste şanse, alţii le dau cu piciorul”, a declarat Todd duBoef, preşedintele Top Rank.

Ipoteze

Conform presei de peste Ocean, Kelly Pavlik ar fi renunţat să mai boxeze contra lui Lucian Bute din cauza unui onorariu prea mic. Pavlik s-a declarat nesatisfăcut de suma propusă de către Clubul Interbox: 1,35 milioane de dolari, în condiţiile în care lui Mikkel Kessler i s-ar fi oferit suma de 3,5 milioane de dolari pentru a lupta cu pugilistul originar din comuna Pechea. „Nu merg să lupt cu un stângaci pe alune”, a sunat motivaţia lui Pavlik.

Este pentru a cincea oară când Kelly Pavlik refuză o luptă în ultimii 2 ani, precedentele 4 întâlniri fiind anulate din cauza unor accidentări ale americanului sau din cauza faptului că urma tratamente de dezalcoolizare.

Reacţia celor de la Interbox

„Informaţia legată de partea financiară este eronată. I-am făcut o ofertă mai bună decât lui Kessler. Cred că decizia acestuia are legătură cu problemele personale decât cu faptul că nu ar vrea să lupte cu Lucian”.

„Şi-a anulat şi meciul în care ar fi boxat în faţa conaţionalilor săi şi care ar fi fost televizat în toată America. Se poate spune că această situaţie i se potriveşte numelui său, «The Ghost». Dispare ca o fantomă!”, a fost reacţia preşedintelui Interbox, clubul care îl manageriază pe Lucian Bute.

Citit 798 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.