Trei morţi şi un rănit grav, după ce un tren de marfă a spulberat o maşină

Trei morţi şi un rănit grav, după ce un tren de marfă a spulberat o maşină
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un accident care a avut loc, luni seară, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localității buzoiene Țintești s-a soldat cu trei decese şi un rănit grav.

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române a informat că traficul feroviar a fost oprit temporar pe secția 702 Făurei - Buzău, după ce un tren de marfă cu vagoane cisternă care circula spre Galaţi a surprins un autoturism Dacia Duster, la intersecţia cu DJ 204D Buzău-Brăila.

Potrivit mecanicului de pe locomotivă, șoferul autoturismului a oprit inițial la trecerea de cale ferată fără bariere, însă ulterior a demarat în trombă chiar în fața trenului. Impactul a fost devastator și s-a soldat cu trei morți și un rănit grav, mașina fiind târâtă pe șine mai bine de 200 de metri.

Conform martorilor, singurul supraviețuitor al accidentului a fost chiar șoferul mașinii, care a fost transportat la spital. Toţi cei trei pasageri decedaţi, doi bărbaţi de 42 şi 65 de ani şi o femeie de 26 de ani, erau din comuna buzoiană Vadu Pașii.

Citit 2371 ori Ultima modificare Marți, 12 Septembrie 2023 02:00

1 comentariu

  • postat de Marfarul
    Marți, 12 Septembrie 2023 10:48
    213.233.88.***
    Locomotiva este de vina.
    Ce cauta pe sinele de tren?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.