Interlopul Genică Boenică a fost adus în țară

Interlopul Genică Boenică a fost adus în țară
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nimeni nu este mai presus de lege, a spus, luni, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, după ce Romeo Ursu, zis Genică Boenică, a fost adus în țară, unde urmează să ispășească o pedeapsă de 2 ani și 10 luni, din 2014, și una de 8 ani, primită în 2015.

"Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare, după ce a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 2 ani și 10 luni, în 2014, respectiv, 8 ani în 2015, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi a celei de constituire a unui grup infracţional organizat. Romeo Ursu a fost preluat de pe Aeroportul Otopeni de organele de poliție și va fi transportat la Penitenciarul Rahova", a spus ministrul Justiției.

Potrivit Alinei Gorghiu, aducerea temutului interlop în țară pentru executarea pedepsei privative de libertate "este un gest de normalitate într-un stat de drept".

Interlopul Romeo Ursu, cunoscut ca Genică Boenică, a fost adus în țară, luni, după opt ani, el aflându-se în tot acest timp pe lista "most wanted". Acesta se sustrăgea mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis în 2015. Boenică a fost adus din Iordania.

Citit 1310 ori Ultima modificare Luni, 18 Septembrie 2023 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.