Marcel Ciolacu și George Simion, politică și circ în Parlament

Marcel Ciolacu și George Simion, politică și circ în Parlament
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premierul Marcel Ciolacu a avut marţi un schimb de replici cu preşedintele AUR, George Simion, iar în urma acestei discuţii nu a mai participat la o acţiune privind violenţa împotriva femeii, organizată de grupurile parlamentare ale PSD.

Prim-ministrul a venit marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a participa la lansarea campaniei "Stop violenţei împotriva femeilor", organizată de grupurile parlamentare ale PSD. După ce a fost prezent la şedinţa de plen comună în jur de 30 de minute, Ciolacu a ieşit pe hol pentru a participa la acţiune. După el au ieşit şi parlamentarii AUR, conduşi de preşedintele acestui partid, George Simion, cu teancuri de cărţi în mână.

"Avem manuale de limbă română (pentru românii care sunt în Ucraina - n.r.), care sunt în momentul acesta în Vama Siret. E ziua unirii Bucovinei cu ţara. (...) Avem cinci microbuze în vamă în momentul ăsta. Dacă puteţi anunţa Poliţia de Frontieră Română să vorbească cu omologii", i-a spus Simion lui Ciolacu. "În primul rând, eu nu fac trafic de influenţă şi nu intervin. În schimb, am înţeles fenomenul şi facem împreună. (...) E foarte lăudabilă iniţiativa dumneavoastră", a afirmat Ciolacu, după care i-a întins mâna liderului AUR. Simion a refuzat să dea mâna cu premierul, în schimb i-a dat o carte "Harry Potter".

"I-am dat «Harry Potter» să citească, pentru că am înţeles că domnul Ciolacu a luat bacul mai târziu. (...) Eu dau mâna doar cu românii", a spus Simion, întrebat de ce nu a dat mâna cu Ciolacu. După acest schimb de replici, premierul a plecat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi nu a mai participat la acţiunea PSD.

Citit 477 ori Ultima modificare Marți, 28 Noiembrie 2023 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.