Vreme mai caldă, de la jumătatea lunii mai

Vreme mai caldă, de la jumătatea lunii mai
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După o răcire semnificativă a vremii, meteorologii prognozează chiar și 28 de grade Celsius după data de 15 mai. Va ploua mult în zilele de 9 și 10 mai, conform prognozei meteo pentru următoarele două săptămâni.

În Moldova, vremea va fi caldă până pe 7 mai, cu o medie a valorilor termice diurne în jurul a 26 de grade. Pe 8 mai, se va răci accentuat, iar media regională a temperaturilor maxime va fi de 16 grade. Pentru intervalul 9-15 mai, media temperaturilor maxime va avea mici variații de la o zi la alta și se va situa între 18 și 22 de grade, iar după 16 mai sunt estimate valori în jurul a 26 de grade. Media temperaturilor minime va fi de 6-8 grade în perioada 9-15 mai și de 10-12 grade în restul intervalului. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în perioada 7-9 mai și după 13 mai.

Citit 426 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2024 15:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro