UTILE

UTILE (1540)

Categoriile copii

PUBLICITATE

PUBLICITATE (4)

 


 

MICA PUBLICITATE

 


 

Viaţa liberă este singurul cotidian gălăţean auditat de BRAT - Biroul Român de Audit al Tirajelor şi unul dintre puţinele publicaţii incluse în Studiul Naţional de Audienţă realizat de Departamentul pentru Studii de Audienţă din cadrul BRAT.

Viaţa liberă are 6 ediţii săptămânal (de luni până sâmbătă) tipărite în format tabloid, cu o medie de 24 de pagini zilnic (integral în policromie) şi cuprinde următoarele secţiuni: eveniment local, naţional şi internaţional, ştiri economice şi financiare, sănătate, editoriale şi opinii, divertisment, sport, anunţuri de mică şi mare publicitate.
                                   În fiecare vineri, împreuna cu Viaţa liberă se distribuie suplimentul Weekend Magazin.

 

Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT), al cărui membru fondator este şi societatea care editează Viaţa liberă, Trustul de  Presă Dunărea  de Jos S.A., este un organism constituit în scopul verificării independente şi obiective a cifrelor de difuzare ale diverselor produse media în funcţie de criterii convenţionale, standardizate la nivel naţional. În cadrul BRAT funcţionează Departamentul pentru Studii de Audienţă (DSA) care realizează studii de audienţă pentru presa scrisă.



Studiul Naţional de Audienţă
 (SNA) oferă informaţii despre: presa scrisă, TV, radio în ceea ce priveşte impactul mediatic al mass-media şi este necesar în vederea realizării unui media-plan eficient şi pentru întocmirea unei strategii de vânzări documentate şi convingătoare.

Conform ultimului certificat de audit, aferent perioadei aprilie 2015 - martie 2016, tirajul mediu zilnic a fost de 4.809 de exemplare. Rezultatele furnizate de Studiul Naţional de Audienţă, măsurate în perioada februarie 2016 - noiembrie 2017, Viaţa liberă are o audienţă extinsă de 40.000 de cititori per apariţie.

 

 

 

Ediţia on-line a Vieţii libere este prima publicaţie a unui ziar electronic din Galaţi (1997). Platforma electronică a suferit permanent up-grade-uri pentru a fi în acord cu cerinţele cititorilor noştri. La finele anului trecut am introdus cu success platforma pentru mobil, disponibilă, deocamdată, pentru dispozitivele cu Android. Valorile de audienţă, certificate permanent de măsurările Google Analytics şi trafic.ro în mediul on-line sunt în continuă creştere. Potrivit datelor oferite de către trafic.ro, în februarie 2018, www.viata-libera.ro înregistra o medie de aproximativ 110.000 de vizitatori unici pe săptămână şi peste 400.000 de afişări, pentru acelaşi interval de timp.

 www.viata-libera.ro este un reper şi pentru comunitatea româna şi în special pentru gălăţenii din afara ţării - aproximativ 15 % dintre vizitatori sunt români stabiliţi, aflaţi la studii sau la muncă în Italia, Spania, SUA, Anglia, Canada etc.


Informatiile prezentate mai sus au rolul de a stabili o relatie corecta si obiectiva cu dumneavoastra. Este important sa stiti cui va adresati, care este publicul nostru (al dumneavoastra, în cele din urma) si care este pozitia pe piata a Vietii libere. Aceasta prezentare are rolul de a sublinia înca odata faptul ca investitia în parteneriatul cu Viata libera este profitabila si profesionista.

Apăsaţi aici pentru a descărca media kit-ul 2021 în format Adobe PDF. 


Cititorii nostri sunt potentialii dumneavoastra clienti, iar nevoii permanente de promovare a unei afaceri, Viata libera îi va raspunde întotdeauna cu promptitudine si transparenta.

 

Oferta de mica publicitate prin SMS (anunturile dumneavoastra le puteti transmite prin SMS) în editia tiparita
Apasati aici pentru a vizualiza oferta de publicitate pe site.


 

Vezi articole ...
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit, din nou, o persoană care solicita să iasă din țară, având un permis de conducere polonez, care s-a dovedit a fi fals. Bărbatul, șofer al unui autoturism, l-a prezentat la controlul de frontieră oamenilor legii, solicitându-le acestora…
Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Drăgănești, este cercetat penal și va fi atent monitorizat de poliție în următoarele două luni după ce, băut fiind, a accidentat o femeie și a fugit de la locul faptei Accidentul s-a petrecut pe DN 25, la intersecția cu un drum…
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit un permis de conducere cu caracteristicile unui document polonez, care s-a dovedit a fi fals, pe care un bărbat, șofer al unui autoturism, l-a prezentat la controlul de frontieră. Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de…
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea, pe drumurile publice, un autoturism radiat din circulație de către autoritățile din Danemarca. Descoperirea a fost făcută pe 13 mai a.c., în jurul orei 21,00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice…

1762 - Se naşte JOHANN GOTTLIEB FICHTE (m. 1814), filosof german.
1861 - Se naşte NELLIE MELBA (m. 1931), soprană australiană.
1887 - Se naşte ION JALEA (m. 1983), sculptor, membru al Academiei Române, preşedinte al Uniunii Artiştilor Plastici, laureat cu premii naţionale şi internaţionale.
1912 * Încetează din viaţă BOLESLAW PRUS (n. 1849), scriitor polonez.
         * Se dă în circulaţie linia de cale ferată dintre staţiile Bereşti şi Tălăşmani.
1932 - Smaranda Brăescu (n. 1897, la Hânţeşti, comuna Buciumeni, jud. Galaţi) stabileşte recordul mondial absolut [femei şi bărbaţi] şi primul record internaţional al României la săritura cu paraşuta, de la o înălţime de 7.233 de metri.
1947 - Se deschide, la Bucureşti, Muzeul Zambaccian, cu lucrările donate statului de colecţionarul de artă Krikor H. Zambaccian.
1973 - Se dezveleşte, în faţa clădirii Muzeului memorial "Costache Negri", din comuna cu acelaşi nume, judeţul Galaţi, bustul lui Costache Negri, lucrare în piatră a sculptorului Boris Lenovici.
1975 - Încetează din viaţă ION DONGOROZI (n. 1894, la Tecuci), prozator, autor de manuale şcolare. A fost director al Teatrului Naţional din Craiova (1926-1927) şi prefect al judeţului Caraş (1931).
1977 - Se naşte NATALIA OREIRO, actriţă, cântăreaţă uruguayană.
1979 - În România se introduce, pentru prima oară, ora oficială de vară.
2015 - Se desfăşoară, la Galaţi (18-23 mai), ediţia a XXIII-a a Festivalului Internaţional de Animaţie "Guliver".

1045 - Se naşte OMAR KHAYYAM (m. 1123), matematician, filosof, poet persan.
1799 - Încetează din viaţă PIERRE AUGUSTIN CARON de BEAUMARCHAIS (n. 1732), scriitor francez.
1872 - Se naşte BERTRAND RUSSEL (m. 1970), filosof, matematician britanic, laureat cu Premiul Nobel pentru Literatură (1950).
1886 - Se naşte MIRCEA DJUVARA (m. 1945), filosof, jurist, membru corespondent al Academiei Române.
1890 - Se naşte IOAN C. DIMITRIU-BÂRLAD (m. 1964), sculptor, autor şi al bustului lui Nicolae Longinescu, amplasat în faţa clădirii Liceului Pedagogic „C. Negri” din Galaţi (1936).
1897 - Se naşte FRANK CAPRA (m. 1991), regizor american de origine italiană, laureat cu trei premii Oscar. 1911 - Încetează din viaţă GUSTAV MAHLER (n. 1860), compozitor, dirijor austriac.
1912 - Se naşte RICHARD BROOKS (m. 1992), regizor, scenarist american, laureat cu Premiul Oscar.
1913 - Se naşte CHARLES TRENET (m. 2001), cântăreţ, compozitor francez.
1949 - Se naşte VASILE PLĂCINTĂ, muzician, folclorist, scriitor.
1962 - Se naşte SANDRA [SANDRA ANN LAUER], cântăreaţă germană de muzică disco.
1981 - Încetează din viaţă WILLIAM SAROYAN (n. 1908), scriitor american.
1987 - Se naşte, la Galaţi, XENIA PANFIL, graficiană, autoare de benzi desenate.
1995 - Încetează din viaţă VALENTIN TEODORIAN (n. 1928), tenor.
1998 - Se desfăşoară la Galaţi (18-22 mai) ediţia a 12-a a Galei „Arta Comediei”.
2011 - Încetează din viaţă MIRCEA HORIA SIMIONESCU (n. 1928), prozator, eseist, ziarist, laureat cu numeroase premii.

Berbec
Nu renunța la dorințele tale, doar pentru că ceilalți par să nu le agreeze. Perseverează.
Taur
Azi scoate în evidență punctele tale forte și abilitățile, talentul, loialitatea.
Gemeni
Abține-te de la achiziții spontane. Ia în calcul unele obiceiuri ce țin de sfera sănătății.
Rac
Vin vești bune din sfera familiei extinse, dar și din străinătate sau de la prieteni din copilărie.
Leu
Unele schimbări în situația ta financiară te iau pe nepregătite. Fii mai rezervat cu cheltuielile.
Fecioară
Ești entuziasmat de o sarcină, de o activitate și s-ar putea să fii tentat să grăbești lucrurile.
Balanță
Este o zi bună pentru a te preocupa de toate acele sarcini care au fost lăsate deoparte.
Scorpion
S-ar putea ca azi să fie nevoie să depui mai multe eforturi decât te așteptai, dar rezultatele vor fi foarte bune.
Săgetător
Este o perioadă în care vei reuși să echilibrezi lucrurile în mai multe sfere ale vieții tale.
Capricorn
Azi va trebui să-ți gestionezi cu mai multă atenție sarcinile și responsabilitățile.
Vărsător
Ziua îți va aduce unele provocări, iar emoțiile s-ar putea să se simtă la cote înalte.
Pești
Astăzi cauți mai multă armonie și pace, mai multă liniște și confort.

1510 - Încetează din viaţă SANDRO BOTTICELLI (n. 1445), pictor italian.
1749 - Se naşte  EDWARD JENNER (m. 1823), medic britanic. A descoperit vaccinul împotriva variolei.
1792 - Înfiinţarea Bursei de pe Wall Street, cel mai important sediu al bursei mondiale.
1836 - Se naşte JOSEPH NORMAN LOCKYER (m. 1920), astronom, om de ştiinţă britanic. A descoperit heliul.
1886 - Se naşte EMIL ISAC (m. 1954), poet, prozator, estetician, dramaturg, publicist, membru corespondent al Academiei Române.
1904 - Se naşte JEAN GABIN (m. 1976), actor francez, laureat la festivalurile de film de la Veneţia şi Berlin.
1920 - Se naşte GEO DUMITRESCU (m. 2004), poet, traducător, membru corespondent al Academiei Române, laureat cu Premiul Academiei Române, cu alte premii.
1936 * Inaugurarea, pentru public, a Muzeului Satului din Bucureşti.
        * Se naşte DENNIS HOPPER (m. 2010), actor, regizor american.
1957 - Filmul de desene animate "Scurtă istorie", de Ion Popescu-Gopo, a fost recompensat cu Marele Premiu "Palme d’Or", la Festivalul de la Cannes.
1962 - Se naşte, la Galaţi, EUGENIA DELAD, scriitoare, publicistă. Din anul 2006, stabilită în Belgia.
1974 - Se naşte SORINA ELENA FĂDOR VĂDEANU, artist decorator, pedagog.
1992 - Încetează din viaţă ION IANCU (n. 1902, la Şerbăneşti, jud. Galaţi), medic, pedagog.
1995 - Constantin Lăcătușu a devenit primul român care a urcat pe vârful Everest.
2018 - Încetează din viaţă LUCIAN PINTILIE (n. 1933), regizor, scenarist, laureat cu Premiul de Excelenţă al Cinematografiei Române.

Berbec
Emoțiile dumneavoastră se intensifică și vă doriți o schimbare și aventură.
Taur
O altă persoană vă poate aduce o nouă oportunitate la care nu vă așteptați.
Gemeni
Vă doriți să vă distrați și să ieșiți din casă. Este momentul să scăpați de stres.
Rac
Veți fi mai încrezători și mai motivați să luptați pentru drepturile și opiniile proprii.
Leu
Aveți mai puțin control asupra evenimentelor decât de obicei.
Fecioară
Abilitățile sporite de percepție vă permit să înțelegeți mai bine studiile științifice.
Balanță
Sunteți dispuși la demonstrații de forță pentru a vă face remarcați.
Scorpion
Este posibil să vă opriți asupra experiențelor negative recente sau mai vechi.
Săgetător
Veți fi prea îngăduitori cu propria persoană și nu vă veți finaliza munca.
Capricorn
Vă doriți ordine în viață și vreți să dețineți controlul evenimentelor care vă privesc.
Vărsător
Sunteți mai energici și mai aventuroși, luați parte la activități interesante.
Pești
Priviți persoanele străine cu suspiciune. Vă îngrijorează problemele financiare.

1703 - Încetează din viaţă CHARLES PERRAULT (n. 1628), scriitor francez.
1812 - Pacea ruso-turcă de la Bucureşti, care încheie războiul din 1806-1812. În urma acestui tratat, teritoriul dintre Prut şi Nistru (Basarabia) intră în componenţa Imperiului Ţarist.
1864 - Încetează din viaţă SIMION BĂRNUŢIU (n. 1808), jurist, filosof, estetician.
1887 - Se naşte FLORICA CRISTOFOREANU (m. 1960), cântăreaţă de operă, operetă.
1892 - Încetează din viaţă MELCHISEDEC ŞTEFĂNESCU (n. 1823), primul episcop al Dunării de Jos (1864-1879), episcop al Romanului (1879-1892), cărturar, istoric, membru şi vicepreşedinte al Academiei Române.
1905 - Se naşte HENRY FONDA (m. 1982), actor american, laureat cu Premiul Oscar.
1926 - Se naşte BOB CĂLINESCU (m. 1990), regizor film de animaţie.
1929 - Au fost acordate primele premii ale Academiei Americane de Film (din 1931, numite „Oscar”).
1966 - Se naşte JANET JACKSON,  cântăreaţă, actriţă americană.
1980 - Încetează din viaţă MARIN PREDA (n. 1922), prozator, dramaturg, eseist, publicist, traducător, membru corespondent şi membru titular, post-mortem, al Academiei Române.
1990 - Încetează din viaţă JIM HENSON (n. 1936), creatorul păpușilor Muppets.
1997 - Încetează din viaţă PUIU CĂLINESCU (n. 1920), actor de comedie român.
2018 * Încetează din viaţă LUCIAN PINTILIE (n. 1933), regizor român de teatru și film.
         *Se inaugurează „Podul Crimeea”, cu o lungime de 19 kilometri, care leagă peninsula Taman (din sudul Rusiei) de peninsula ucraineană Kerci (în Crimeea).

Pagina 1 din 110