Teo Trandafir vrea un poponeţ de braziliancă

Scris de  Sâmbătă, 18 Martie 2017 00:00
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Deşi a suferit o singură operaţie care a schimbat-o major, Teo Trandafir nu exclude ca, pe viitor, să recurgă la operaţii estetice, numai că spune că îi este frică de durerile de după. “Ca să ţi-o spun pe aia dreaptă… Mi-e frică de operaţii. Dar vreau toate alea, îţi dai seama că vreau faţa întinsă, vreau sâni, vreau un poponeţ brazilian, dar numai când mă gândesc la durerile de după… şi am auzit că dacă-ţi pui sâni trebuie să dormi pe un colac, în fund…  ori, să mă ierte Dumnezeu, mie imi place somnul, “I like my sleep” şi să dorm pe burtă, dacă se poate, pe a mea, evident. Aşa că nu cred că îmi voi face vreo operaţie în viitorul foarte apropiat”, a declarat Teo pentru WOWbiz.ro.
* Păi cum, doamna Teo, dacă vreţi informaţii mai precise despre operaţiile estetice şi efectele lor, daţi-i un telefon doamnei Bahmuţeanu. Vă spune dumneaei de toate, şi de dureri, şi de poziţiile de dormit, şi de cât durează recuperarea. Păi, la ce sunt bune colegele? Nu?        

Citit 1125 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2017 16:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.