„Amy Winehouse... prea devreme” revine pe scena teatrului gălățean

„Amy Winehouse... prea devreme” revine pe scena teatrului gălățean
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Duminică, 12 mai, de la ora 18,30, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” aduce pe scenă un spectacol inedit, original și emoționant, inspirat din viața și cariera legendarei cântărețe britanice și intitulat „Amy Winehouse... prea devreme”. Într-o interpretare regizorală inedită, semnată de Dan Mirea și sub lumina creativă a scenografiei moderne concepute de Ionuț Mitrofan, spectacolul „Amy Winehouse... prea devreme” aduce în prim-plan complexitatea și profunzimea unei voci care a cutremurat lumea muzicală, care a inspirat și a influențat generații întregi de cântăreți. Amy Winehouse, cu viața ei scurtă și tumultuoasă, a fost mai mult decât o simplă artistă. Ea a fost un fenomen, o forță care a redefinit genurile muzicale jazz, soul și R&B, lăsând o amprentă imortală în istoria muzicii moderne. Fiecare notă muzicală, fiecare vers scris de Amy transmitea intensitatea și profunzimea emoțiilor sale. Pe scenă, îi veți putea urmări pe: Irina Popa, Florentina Andronic, Mihail Anton, Andrei Ardeleanu, Cristina Boghici, Costel Donose, Cristina Isabela Ionașcu, Adina Lazăr, Mariana Pisică și Alexandru Tatu, alături de orchestra de Revistă, condusă de maestrul Nicolae Mantu și baletul teatrului.

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete din incinta teatrului, în intervalul orar afișat pe site-ul oficial al instituției sau online, prin intermediul platformei BLT.ro.

Citit 1016 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2024 12:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro