Actori CELEBRI, într-o comedie spumoasă. UNDE îi puteţi vedea

Actori CELEBRI, într-o comedie spumoasă. UNDE îi puteţi vedea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O comedie spumoasă, jucată cu vervă de actori din Bucureşti, va ajunge în faţa publicului gălăţean, luni, 14 decembrie, de la ora 19,00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”.

Dramele, dezvăluirile şocante, jocul energic al actorilor şi loviturile de teatru vor fi parte a spectacolului „Amanta”, regizat de Armand Calinovici. Piesa este o adaptare după celebra lucrare „Încurcă lume” de A. D. Hertz şi reuneşte celebri actori de teatru şi film: Ilinca Goia (Olga), Magda Catone/ Monica Davidescu (Didina Strâmbuleanu), Marius Rizea (Traian Bungrăzescu), Dorin Andone/ Gavril Pătru (Matei Pintenaru) şi Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu).

"Acțiunea se petrece la începutul secolului XX, deşi astfel de situaţii au loc, în viață,  adeseori, chiar şi-n clipa când îi priviţi pe actori jucând-o. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarece acasa, cu o trăsură. Dar, vai, Didina nu doarme. E furioasă! Câți bărbați n-au încercat să se salveze cu  o minciună ca să acopere o noapte de nebunii? Doar că, uneori, minciunile se răzbună, iar avocatul infidel se trezeşte cu o amantă inventată, care pică aproape din senin, pe frontul minat al războiului conjugal. Cum va ieşi din încurcătură? Este ceea ce spectatorii vor putea să afle, printre hohote de râs", dezvăluie realizatorii comediei.

Biletele pentru spectacol au fost puse în vânzare, preţul acestora fiind de 60 şi 70 de lei.

Citit 2438 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2015 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.