Petreceri tematice de REVELION pentru gălăţeni
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Petreceri tematice de REVELION pentru gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În noaptea de Revelion, gălăţenii se pot distra în diferite localuri, care au oferte şi petreceri tematice tot mai atractive. În Club Infinity, de exemplu, puteţi participa la un revelion „mascat”. Distracţia se va derula sub forma unui bal mascat. Prin urmare, costumaţia sau măştile nu trebuie să lipsească. Cei care nu au masă rezervată pot lua parte la petrecere plătind la intrare un bilet în valoare de 30 de lei.

În Union Jack Studio, gălăţenii pot petrece sfârşitul de an în stilul Partydului Kiss FM. Olix  şi Dan Finţescu promit o seară incendiară, pe parcursul căreia se vor auzi cele mai tari hituri ale momentului şi nu numai. Pentru cei care nu au masă rezervată, preţul unui bilet pentru intrare este de 50 de lei.

Şi în SummerTime există oferte interesante pentru seara de revelion. Aici vor avea acces doar cei care au deja rezervare şi au achitat 230 de lei (aperitiv, desert, free bar). Aceştia vor beneficia de un concert cu muzică live al trupei X-Perience.

În New York Pub, puteţi petrece doar daca aveţi rezervare, în valoare de 150 de lei. Aici va mixa cea mai bună muzică DJ Cerbu.

Nici restaurantele nu stau prost la capitolul oferte pentru seara de revelion. De exemplu, la restaurantul Havana, invitatul special, care va susţine şi un concert, este Minodora. Restul serii va fi antrenată de formaţia Rustic by Claudiu Gohoreanu şi Trio Royal cu Dida Agache. Aceştia vor cânta doar muzică live. Gălăţenii vor putea viziona şi dansuri artistice sau dansuri tradiţionale şi colinde ale „Ansamblului Colindătorii”.

Şi restaurantul Heaven vă aşteaptă să petreceţi un revelion de neuitat. Aici aveţi free bar (apă minerală, apă plată, sucuri, martini, vin alb, cocktail şi şampanie). De asemenea, participanţii vor avea parte şi de o tombolă surpriză. Muzica va fi asigurată de DJ Valy. Preţul unui bilet a fost de 250 de lei.

Pentru cei care vor o petrecere aparte pot merge în seara Anului Nou la restaurantul Blue Aqua. Aici muzica va fi asigurată de DJ Big Junior, rezident în Club Belagio. Surpriza serii este un dans belly oferit de fetele de la Genys Models.

Citit 3406 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Decembrie 2016 02:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.