Cu permisul suspendat, s-a urcat din nou la volan

Cu permisul suspendat, s-a urcat din nou la volan
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un tânăr de 26 de ani din Independența s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul mașinii în condițiile în care abia fusese sancționat pentru o altă abatere la regimul rutier. Polițiștii îi reținuseră permisul ca măsură administrativă, numai că șoferul nu s-a putut abține să conducă din nou, așa că s-a urcat la volan și a venit în Galați. A fost depistat pe Drumul de Centură de un echipaj de la Secția 4, aflat într-o misiune pe linie rutieră. Agenții au constatat că dreptul de a conduce al tânărului fusese suspendat, motiv pentru care i-au deschis dosar penal pentru conducere fără permis, faptă care l-ar putea costa cel puțin un an de închisoare. 

 

Citit 1643 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2024 18:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro