Lansare de carte la Biblioteca „V.A. Urechia”. O interpretare laică a unor aspecte teologice

Lansare de carte la Biblioteca „V.A. Urechia”. O interpretare laică a unor aspecte teologice
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Miercuri, 19 octombrie, într-o atmosferă călduroasă și în fața a numeroşi invitaţi, a avut loc, în Sala "Mihai Eminescu" a Bibliotecii Judeţene "V.A. Urechia", lansarea cărții „Dorințe_Împlinite_ Prin_ Psalmi_ Înfăptuite”, scrisă de Florin Grigore, cunoscut gălăţenilor, dar nu numai, prin prisma rezultatelor spectaculoase obținute în cadrul „Asociației Române de Hirudoterapie”, al cărei întemeietor este. Prima sa carte, „Arta vindecării cu lipitori medicinale”, a apărut chiar din zona activității pe care acesta o desfășoară.

Setea de cunoaștere a autorului și dorința de a ajuta i-au îndreptat pașii, în pandemie, spre căutarea unei soluții de ghidare spirituală a oamenilor, astfel încât aceştia să-şi găsească puterea interioară de a-şi înfrunta temerile și de a câștiga provocările la care sunt supuși. Florin Grigore aduce în fața doritorilor o formulă simplă și înțeleaptă de abordare a problemelor prin Psalmi, cartea fiind, potrivit autorului, o interpretare laică a unor aspecte teologice, practic un ghid de îndrumare.

Autorului i-a stat alături soția sa, Manuela Cazan, care este primul cititor al cărții, dar și omul din umbră, care l-a susținut, încurajat și motivat să publice această carte, și care s-a ocupat de organizarea evenimentului. 

Lansarea cărții a fost una interactivă, autorul răspunzând întrebărilor tuturor celor care au dorit să lămurească anumite aspecte.

Potrivit autorului, cartea „Dorințe_Împlinite_ Prin_ Psalmi_ Înfăptuite” va putea fi achiziționată de la Centrul de Hirudoterapie din Galați, din librăriile din oraș, iar în curând și online.

Citit 1242 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2022 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.