Vedetă TV din Anglia, vizată de un complot

Vedetă TV din Anglia, vizată de un complot
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O cunoscută prezentatoare de televiziune din Anglia a fost vizată de un complot prin care se urmărea răpirea, violarea și omorârea ei. Polițiștii au arestat un suspect, potrivit Sky News, informează Mediafax.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Harlow, Essex, este bănuit că a solicitat să se comită o crimă și a instigat la viol și la răpire. Victima presupusului complot este vedeta TV Holly Willoughby. Suspectul a fost prins de polițiști și dus în fața instanței.

Victima și reprezentanții postului de televiziune au fost informați joi despre complot. Holly Willoughby, prezentatoarea emisiunii de dimineață a postului ITV, a decis să nu mai intre în direct cu câteva minute înainte de startul ediției de joi.

„Această veste a venit ca un șoc imens pentru toată lumea la This Morning și ITV. Oferim tot sprijinul pe care îl putem pentru Holly și pentru familia sa în acest moment incredibil de greu”, a anunțat un purtător de cuvânt al televiziunii.

Holly Willoughby a primit numeroase mesaje de susținere de la colegi, prieteni și necunoscuți. Printre cei care au transmis mesaje s-a numărat și premierul Rishi Sunak.

Citit 451 ori Ultima modificare Vineri, 06 Octombrie 2023 17:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.